Creed

78%

Komentáře a recenze 55

Dle počtu bodů
taliz
taliz
257 bodů
6
Film se dle mého názoru celkem táhnul a byl trochu naruby - outsider není kluk z ulice, ale zbohatlík a konec neskončí jako americkej film.
Markovel
250 bodů
8
Hezky natočený film. Nečekal jsem, že po filmu Rocky Balboa vznikne další film s Rockym, ale tohle je perfektní pokračování. Předání boxerské rukavice mladší postavě. Opravdu hodně se mi film líbil.
leriel
213 bodů
8
Ač nejsem milovnicí těchto filmů tak u tohoto asi musím udělat vyjímku, protože se mi to hodně líbilo.
mustafee
mustafee
169 bodů
8.5
Stallone je pro mě ikonou. A v tomto snímku to jen potvrdil. Velmi se mi v roli trenéra líbí. Ten mladej je taky v poho. Je to hezkej příběh a podle mého i dobře zpracovaný. Nic převratného, ale co čekat od nastavování jedné z nejlepších sérií vůbec. Myslím, že se jednalo o hezkou tečku za Rockym. Film přidám ke sbírce Rocky!
Silvie_ART
106 bodů
7.5
Nostalgie to je a na Adonise se opravdu hezky kouká. Pro lidi, co nemají vztah ke starým ROCKY filmům, to bude asi jen další sportovní americký film. Ale pokud od toho nic jiného nečekáte, pobavíte se. Boxerské filmy jsou prostě super! Zápasy jsou udělané dobře realisticky.
safraja5
safraja5
53 bodů
8
Důstojné pokračování Rockyho ságy, scénář je v podstatě kopii jedničky Rockyho Balboy (jen Rocky dělá trenéra Apollovu synovi)... hodnocení vlastně ani nemůže být objektivní...ale když ono je to natočeno tak zatraceně dobře. Proto dávam 80%, všem doporučuji.
Verdyn
32 bodů
10
krásný film s úžasným příběhem! Další úžasný boxerský film s Rocky Balboou ! Doufám že Adonis Creed neboli Michael B. Jordan, bude mít další sérií filmů jak to měl Rocky :) Za mě plný počet procent!!
  • Scénář
  • Nová tvář (Creed)
  • Úžasný příbeh
martin sosnovec
15 bodů
9
Velmi dobré navázání na serii Rocky:)