EXODUS: Bohové a králové

65%

Komentáře a recenze 52

Dle počtu bodů
mkubalikova
mkubalikova
313 bodů
6
Vymazlený a očividně velmi drahý vizuál válcuje obsah, takže tu máme v krátké době další sračku biblických rozměrů. O Vánocích jsem opětně zkoukla televizního Mojžíše, který Ridleyho spektákl strčí hravě do kapsy. Třetí hvězda pro Christiana Balea, je to kus chlapa.
BORo
BORo
288 bodů
7
Dobry film, len prehnane moc dlhy... zbytocne to tak natiahli...
daisyna
daisyna
279 bodů
7
výborná vizualizace filmu, herci předčili mé očekávání biblického eposu prince egyptského...
taliz
taliz
257 bodů
9
velmi pěkný film - princ egyptský jak vyšitý
petr1974
246 bodů
8
jak jde o režiséra Scotta, půjde určitě o velkofilm a skvělý zážitek. A nezklamal. Exodus, ačkoliv trvá cca dvě a půl hodiny rychle uteče. Film zpočátku pokulhává, než se osvětlí všechny postavy, ale pak to začne a na konci si řeknete, jak to, že je už konec...
Gib
Gib
120 bodů
7
Zajimavé zpracování biblického přiběhu.
Mikeblackie
113 bodů
7.5
Trochu jsem se obával biblického scénáře, ale poradili si s tím velmi dobře. Ani docela dlouhá doba stopáže filmu mi nepřišla nijak špatná. Pořád se v něm něco děje. Byl jsem opravdu příjemně překvapen. Některé scény mají až epický nádech. Jediný úsměvný fakt mi přijde, že v poslední době dělají režiséři z biblických hrdinů spíše novodobé gladiátory a vrahy (viz. Noe). Ale pokud se divák dokáže přenést přes to, že Mojžíš je výborný bojovník a stratég, je film nadprůměrný. Já jsem se u něj ani chvilku nenudil, ale zase více jak 75% dát nemůžu.
Eillo
Eillo
75 bodů
5.5
Efekty
kubanka
45 bodů
6
Efekty a zpracování výborné, herecké výkony taky zdařile, prostě princ Egyptsky
cechman
44 bodů
6
Nic víc než příběh o Mojžíšovi a desateru božích přikázání s dobrými digitálními triky. Má to sice přes 2,5 hoďky, ale občas podivně sestříhané bez návaznosti. Vousatý Christian Bale s jeho mimikou se tváří bratranec Andrew Lincolna. Ostatní herci dobře namaskovaní, ani jsem nepostřehl tolik známých tváří.