EXODUS: Bohové a králové

65%

Komentáře a recenze 52

Dle počtu bodů
Thurzo
Thurzo
31 bodů
7
Biblický epos pod vedením Ridleyho Scotta? Velkorozpočtový film podle pravítka. Veliký důraz na vizuální stránku ve kterém zpracování scénáře není tak důležité a čím více postupujete dějem objevujete mezery (skoky) v příběhu. Hudební doprovod jede na automat který neurazí, ale taky nenadchne. I když jsou tu tyto zápory film určitě stojí za zhlédnutí. Bohužel se už nepíše rok 2000 ve kterém Ridley Scott a Hans Zimmer dokázaly až nemožné možným.
Seddsy
Seddsy
28 bodů
7
Not great, not terrible. Film jako takový je super, ale scénář je zkrátka nekreativní a ani trochu nenaplňuje potenciál snímku. Velká škoda!
Monka91
10 bodů
Naprosto nechápu pozitivní recenze a doporučení na tento film. EXODUS mi přišel naprosto mimo mísu... dějová linka naprosto mimo. A to, že přijde obrovská vlna a stejně to dav přežije? No tak trochu si autor zahrál na sci-fi. Celý film jsem jen zírala jaká zajímavost přijde jako další. Jediný čeho by mi tam bylo oprvdu v tom filmu líto byli ty koně, kteří v každám pátem záběru umírali. Odcházela jsem s pocitem: Páni, to byla ale blbost!