Osm hrozných

84%

Komentáře a recenze 108

Dle počtu bodů
vlastimil.v
313 bodů
7
Nejsem fanouškem Tarantina, ale přesto některé jeho filmy mají něco do sebe. Westerny nejsou moje oblíbené žánry, ale přesto jsem byl zvědav, jak se Tarantino opět chopí svoji role jako režisér.
mkubalikova
mkubalikova
313 bodů
9
Na mě to funguje, dokonalý scénář, dokonalé dialogy, dokonalá atmosféra a ta Morriconeho dokonalá hudba do toho sedne jak zadek na hrnec. Zkrátit to ale o 20 minut, tak by se vůbec nic nestalo a napálila bych maximum. Tarantino mě prostě nedokáže zklamat.
filip-stich
312 bodů
9
Dobrý film, velice mě bavil. Výkon S.L. Jacksona byl vynikající.
Cowboy Tristan
Cowboy Tristan
290 bodů
9
Stále vynikající Tarantino doručil svůj 8. snímek, tentonkrát opět ve formě westernu a stylem kdo za to může. Vlastně jsou to Reservoir Dogs ale v 19. století kdesi ve wyomingských horách, uprostřed ničeho. A že je to sakra dobrý. Lepší než to kafe.
speedy009
260 bodů
8
Pomalší rozbeh filmu ma takmer doviedol k tomu že som sa nudil. Našťastie len "takmer". Film má kopec dobrých dialógov, ale bohužiaľ aj slabšie momenty. Celkovo asi trochu sklamanie (asi veľké očakávania po Djangovi), no len v porovnaní s najlepšími Taranttinovými počinmy.
bonduelka
bonduelka
252 bodů
8.5
Quentin Tarantino opět nezklamal své fanoušky. Perfektně propracovaný příběh bez slabých míst, kde se téměř v závěru díky časovému střihu jak je v jeho filmech již dobrým zvykem dozvíme skryté skutečnosti. Samuel L.Jackson i Kurt Russell zahráli skvěle, ale ani ostatní herci se nedaly zahanbit. Například Bruce Dern v roli generála byl naprosto perfektní - kdo dosud neviděl, neváhejte. Kurt Russel je mým oblíbeným hercem a zde opět exceloval.
Wasper
Wasper
225 bodů
8.5
Film s dokonalou atmosférou mimo jiné díky skvělému zpracování a hudbě legendárního Ennio Morricone. Občas, jak se sluší u Tarantina, trochu přehnané, ale se zajímavými dílčími myšlenkami (př. otázka spravedlnosti). Na to, jak je film dlouhý, tak konec je nějaký rychlý...
KarlosPHA
199 bodů
7
Chtěl jsem to dlouho vidět a konečně se to povedlo. Musím říct, že jsem čekal méně, povedený.
poolF
poolF
165 bodů
7.5
Šla jsem na Tarantina, dostala jsem Tarantina. Žádné překvapení se nekonalo, snad jen, že délka filmu je překvapivě lehce stravitelná, rychle to utíkalo, protože jsem se bavila v podstatě celou dobu. Jsem ráda, že Tarantino patří k těm, na které je spolehnutí. Větší šok jsem měla z chlapíka, který si v prázdném kinosále, sedl hned vedle mě, protože tak to stojí na lístku a přes to nejede vlak:-) Netušila jsem, že může existovat člověk, který je víc posedlý pravidly než já...
Info02
Info02
120 bodů
10
the best