Kličko

69%
Kličko
Kličko
Podívejte se na detailní portrét dvou výjimečných sportovců, ale především bratrů, Vitalije a Vladimíra Kličkových. Sledujte jejich osudy a kariéru během dětství na socialistické Ukrajině, v dobách jejich tvrdých boxerských začátků i ve chvílích, kdy se z nich staly mezinárodní sportovní legendy. Prožijte s nimi úspěchy i dílčí nezdary, zlá období i triumfální návraty, stejně jako jejich vzájemné konflikty. Příběh bratrů – boxerů upoutá a inspiruje sportovní fanoušky i ty, kteří dosud nikdy nespatřili ring.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Dokument o bratrech,kteří dlouho dobu opanovali boxerský trůn. Dokument nám ukazuje začátky těchto velikánu a poskytuje rozhovory s lidmi z branže. Bohužel čas nikdo nezastaví a tak i tihle dva skvělí boxeři ustupují do útlumu. Wladimir,ale stále ukazuje,že nepatří do starého železa a i když teď prohrál s Joshuou,tak odešel se vztyčenou hlavou,protože předvedl skvělý souboj.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7.5
Pěkný dokument o neobyčejné bratrské dvojici, která mimochodem chvíli žila i v mém rodném městečku. Uvítal bych více boxerských vsuvek z klíčových zápasů, jinak se mi dokument opravdu líbil. Na oba bratry se v ringu opravdu dobře dívalo, železná kladiva, dlouhé ruce, čišel z nich respekt.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
"Jaká je šance, že se vaše obě děti stanou mistry světa v těžké váze?" Bratři Kličkové jsou rozhodně fenoménem tohohle tvrdého sportu a tenhle dokument jako seznámení s jejich kariérou slouží perfektně. Nic víc ani nic míň. 6/10

Dodatečné informace

Původní název:
Klitschko (více)
  • Německo Kličko
  • Německo Klitschko
  • Německo Bracia Kliczko
  • Německo Irmãos Klitschko: As Lendas do Boxe
  • Německo Irmãos Klitschko: Lendas do Boxe
  • Německo Klitschko: Inside the Ropes
  • Německo Кличко
Země původu:
Německo
Ocenění:
Žádná ocenění