Millerovi na tripu

77%

Komentáře a recenze 69

Dle počtu bodů
Tom Hardy
Tom Hardy
8 349 bodů
7.5
Bláznivá dovolená pro novou generaci, ve které se sice tvůrci nevyhnuli schematickému vývoji děje (včetně povinných dramatických odboček), ale to vše bohatě vynahrazuje skvěle sehrané obsazení, které si s přehledem dává i ty nejlacinější fóry (jen ždímání scény s varletem mohlo být kratší). Celé to má auru zlaté éry amerických komedií z osmdesátých let, kdy výsledek nestál ani tak na scénáři, jako na schopnosti herců divoce improvizovat. Z Millerových jsem měl přesně pocit, že natáčení všechny hrozně bavilo. Škoda nefunkčních "family-bonding" pasáží, které působí jaksi násilně vlepené (hlavně finální proslov). Ale zbytek značně nadstandardní komediální zábava. Je to spíš tak na 70%, ale přidávám 5% za tanečky Jennifer Aniston, díky které chvílemi kino doslova nedýchalo.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Po dlouhé době alespoň trošku lepší komedie než jsou ty ostatní. Párkrát jsem se uchecht a to už je co říct. Veliké plus za Jennifer a její postavičku a poslední scénka v závěrečných titulkách byla taky hustá :) 69%
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6.5
Zase jednou jsem věřil místnímu vysokému hodnocení a těšil jsem se na poctivou komedii. Moje očekávání bylo ovšem naplněno jen asi tak z poloviny. Párkrát jsem se fakt dobře pobavil, ale jinak ničím výjimečná komedie, kterých je dvanáct do tuctu. Prostě jsem čekal víc, o hodně víc.
  • tuctové
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
10
Takovej ten pocit, když koukáte na tak skvělej film, že vám ho neposere ani teple sladkej konec. Sudeikis se zase potkal s Jennifer a dopadlo to famózně! Stejně jako u Horibble bosses jsem se i u We're the Millers bavil jako malej kluk. Smáj jsem se jak kretén a všichni v baráku na mě čuměli jak na kreténa. Po chvíli jsem si zamiloval celou rodinku. Jedinej kdo mi tam nejdřív neseděl byl panic Kenny, ale potom se rozjel a scény s ním byli nejlepší. Jeho "skateboard" nebo jeho nafouklý koule byli prostě skvělý ( joo zní to teple ). Sudeikis byl jako hláškovací mašina a hranej Fladners byl taky skvělej. Oficiálně můžu oznámit, že je Jennifer strašně sexy a čím je starší, tím je hezčí. Škoda že nedostala více času na plátně. No a nakonec pro mě to nejlepší. Já prostě Emmu Roberts miluju, je to úžasná herečka a je strašně sympatická, i když hraje houmlese. Tak abych to shrnul, film je nabitý černým humorem a úžasnými momenty, jediná chyba na filmu je ten konec. který byl ale povinný a dokonce se mi tam hodil. Až na tu nereálnou líbačku na konci. Joo to mi připomíná, že bych chtěl strašně sedět na místě Kennyho, když tam byla scénka, kde ho Emma s Jennifer učili, jak správně líbat. Ahh. Nemůžu jinak než za 5* You know what i saying?
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Naprosto nesourodá čtveřice lidí, jedou na tu nejvíc crazy výpravu co si dokážete představit. Dle očekávání se vždycky musí něco pokazit no a na konci se dočkáme toho, že opravdu jako rodina skončí. Nějaké překvapení? NE.. a bohužel i bez výrazných vtípků co si člověk zapamatuje na déle než pět minut.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
6.5
Parta ztracenců hrajících si na rodinku v Mexiku v podstatě omylem vyfasuje do obytného karavanu drogy v mnoha a mnoha balících namísto zamýšlené 1,5 špetky a vydá se zpět do USA. Cestou je potkávají více či méně uvěřitelné příhody, a tak nějak v podstatě omylem se sbližují. Na konci vtipná scénka z natáčení s úvodní písničkou z Přátel, která Jennifer Aniston musela potěšit:-)
kubas369
4 086 bodů
8
Jizda ve všech směrech, není to nijak inteligentní ale přesto poměrně zábavný.
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
6
Těhle road komedií tu už bylo, že to člověk ani nespočítá a stále přibejvaj nový a nový a ikdyž tahle byla o něco málo lepší než ty ostatní stejně se v tom šílenym množství ztratí do zapomenuta...
kery-
kery-
3 671 bodů
8
"Takhle"...Víš co myslim...
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
6
Po takovém komplimentu jako přívlastek, jedna z nejlepších komedií poslední doby, by někdo očekával lepší hodnocení jak průměrné 3 hvězdy. Ale dobrých komedií je letos jako šafránu. Tuhle mohu zařadit do kategorie "dobré" ale trochu s malým kazem. Zajímavý příběh, který mohl poskytnout variabilitu děje. Místy velmi zábavné scény, které byly opravdu vtipné. Ale mnohem více bylo už ohraných scének s laciným humorem. Proti lacinému humoru nic nemám, parodie miluji, ale tady mi to nesedělo. 60%. Lepší průměr, který nenudí.