Očista

61%

Komentáře a recenze 33

Dle počtu bodů
krakenvalo
krakenvalo
1 452 bodů
5
Tak tento film je dost obyčajny cekal som viac ako vsetko sa odohraje za jednu noc ako moja smena na nocnej ako dej ma nieco do seba jednq noc na ukludneni ako ibalgin
michaela159
michaela159
1 045 bodů
3.5
Tématicky je to velmi zajímavé a originální, ale spousta věcí nedotažených. Zaprvé je to ukrutně předvídatelné. Tedy už dopředu tušíte, jak to celé dopadne, protože už od začátku děje nám dávají tvůrci naprosto jasné a okaté indicie. Dopředu odhadujete kdo kdy koho zabije a jak a samozřejmě nechybí paleta scén, kdy už je téměř rozhodnuto, chybí jen osudový úder a samozřejme se někde za rohem objeví zachránce a zmaří záporákům veškeré plány. Cekala jsem více.
scarecrow
708 bodů
8
Zajímavá myšlenka „jeden večer si dělejte, co chcete, a nebude žádný trest“. Osobně bych si vzal dovolenou a na nějaký čas bych zmizel do lesa. Jen mi při zamyšlení nejde do hlavy taková ta morální stránka věci. Asi bych potom už nebyl kamarád se sousedem, který zabil jiného souseda kvůli tomu, že jeho pes celý rok štěkal. Myslím, že by pak každý člověk žil s šíleným stihomamem a se strachem z jednoho dne. Ale jinak bavilo.
N333meziiiz
N333meziiiz
662 bodů
5
Zajímavý koncept.
Smazaný uživatel
0 bodů
4
Strašně jsem se těšil na to, až si tenhle film pustím... Po jeho zhlédnutí můžu napsat jen jediné: Co to sakra bylo?!!