Peklo s princeznou

62%

Komentáře a recenze 19

Dle počtu bodů
saboter
saboter
3 564 bodů
6.5
Konečně pohádka která se povedla narozdíl od nejkrásnější hádanky která spíše zklamala pro děti je jednoznačně ůžasný a ukáže vám že české pohádky nevymřely a že hreci se do rlý opravdu hodí a co se tíče ostatních věcí jak oefekty nebo příběh jde o průměr a někdy až o nadprůměr.
výfuk
výfuk
2 975 bodů
6
Celkem hezký příběh, ikdyž trochu ohraný. Docela vtipný scénář a především hezké obsazení. Výkony pana Nárožného, Pechy, Mádla nebo Adamovské byly slušné. Musím říct, že tento "majstrštik" se panu Šmídmajerovi povedl.
harry456
harry456
2 437 bodů
6
Pěkná pohádka na dobrou noc.
czech-movie
1 476 bodů
0
Spíše se zavřením obou očí a se špunty v uších se dá tato pohádka přežít. Mádl jako princ mě nenadchl... To už se pak Tereza Voříšková mohla snažit sebevíc...
Linhi
Linhi
1 324 bodů
6
Naprosto průměrná a snadno zapomenutelná pohádka, dobrá tak akorát pro případ kdy nemáte do čeho píchnout v televizi ji zrovna dávaj a vy jste zrovna líný to přepnout nebo vstát a jít dělat něco jinýho, já osobně bych si ji totiž jen tak pro nic za nic dobrovolně nepouštěl...
minimoj
587 bodů
7
Pohádka, která mě velmi překvapila, a to pozitivně. Natáčí se každou chvilku nějaká nová, ale tahle byla veselá, vtipně a měla hromadu dobrých nápadů. Jak mladší, tak i zkušenější herci se zřejmě dobře bavili, protože pohádky měla velmi pohodý spád a bylo mi líto, že už je konec. Doporučuji, kdo jste ji ještě neviděl.
machetetete
machetetete
464 bodů
7
O něco lepší než poslední Troška, ale že bych se nějak zvlášť bavil, to teda ne. Palec nahoru za odvahu jít částečně proti proudu klasických pohádek a nechat postavy mluvit alespoň trochu normálně (kdyby všichni mluvili jako Mádl, byla by to pecka), za vkusné kostýmy a místy hodně dobrou atmosféru. Ale co měly, sakra, znamenat ty bolestivé přechody od legrandy k vážnosti a naopak, TOTÁLNĚ přehrávající staří bardi Postránecký s Nárožným a impotence v případě vztahu ústřední dvojky? I Troška umí romantiku prodat líp. Tady se hodinu řeší pitomosti jako vyhlášení války, Luciferova svatba a mimózní léčka s divadlem a na budující se vztah dvou princátek zůstává pět minut čistého času. Což je s takovýmhle obsazením vyloženě na facku. Vtipy fungují jen v případě Mádlova Jeronýma, zbytek je buď křečovitý, blbě zahraný nebo vyloženě trapný. Nejlepší je ale stejně Bobííííík. ;)
zuz
zuz
395 bodů
10
Jedna z mých nejoblíbenějších pohádek. Čerti naprosto boží.Voříšková a Mádl super pár.
lenka234567
lenka234567
250 bodů
9
Velice pěkná pohádka. Pořád jsem si ji pouštím a rodinu už s tím dost štvu.. =DDDDDDDDDD