Profilový obrázek

Linhi

Jiří Linhart
1 324

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Pardubický, Pardubice, Česká republika



    Pásky z Nagana
    Pásky z Nagana (2018)
    10
    Už nikdy nic nebude jako Nagano. I slza ukápla... Rázem jsem byl zase sedmiletej kluk, co se ve škole místo výuky kouká na hokej a v neděli ráno odpočítává poslední vteřiny zápasu s Ruskem, a rázem to zapíjí rychlejma špuntama. Tenkrát jsem z toho samozřejmě neměl tolik rozum, o to ale radši se mi na to ted vzpomíná. Na ten finálový den do smrti nezapomenu! Navrhuji tenhle dokument zařadit mezi národní kulturní dědictví, proč ne když to muže bejt i Helenka von Dráček, a na základní škole jeho promítání vyhradit jednu hodinu tělocviku.
    Star Wars: Poslední z Jediů
    Star Wars: Poslední z Jediů (2017)
    8
    Já sem teda dost na rozpacích, ale přišlo mi to ke konci už moc natahovaný a ukecaný. Není ta špatnej film, rozhodně posun od VII. která byla jen předělávkou IV., ale je to strašně ukecaný. Luke Skywalker tady není ten Luke Sawalker a scéna se supermanem Leiou... WTF? Hodně sem váhal jestli tomu dát 5 hvězd, ale nakonec dávám 4... Jumanji mě bavilo víc ;)
    Svět podle Putina
    Svět podle Putina (2017)
    8
    Zajímavej pohled z druhý strany, zároveň je ale potřeba nevěřit uplně všemu Putin řekne, ale spousta věcí spousta věcí vede zamyšlení. Dodávám že rusáky rád nemám a američani jsou pro mě jen navoněný rusáci.
    Ohnivý kuře
    Ohnivý kuře (2016)
    0
    Ze všech debilních českejch seriálů, je tenhle asi nejmíň debilní. Pořád je ale tak debilní že se na něj dívat nedá. Jo a tady jsem poprvév životě viděl vietnamce, kterej dělá že mluví jako vietnamec ale nejde mu to :D
    Smrtihlav
    Smrtihlav (2017)
    6
    Anthropoid, verze pro američany. Historicky hodně nepřesnej, ale potěšilo mě když "naši" vojáci ve skotsku začali zpívat, ČESKY, naší a posléze i slovenskou hymnu, tu už samozřejmě slovensky.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+6

    Oblíbení tvůrci