Účastníci zájezdu

68%

Komentáře a recenze 37

Dle počtu bodů
sek
427 bodů
7
Překvapivě zdařilý debut a jedna z nejpovedenějších vieweghovských adaptací vůbec ozdobená vynikajícím hereckým výkonem Anny Polívkové. Jak ho (ten výkon) mohli akademici při Českých lvech přehlédnout???
Stoupa34
270 bodů
8
Ale jo. Viděl jsem v kině, několikrát v Tv i na DVD a vždycky se u některých hlášek dusím smíchy. Je to poměrně "nový" film a některé hlášky už stihly zlidovět.
  • herecký koncert Evy Holubové
  • nadsázka
  • pohodový děj
kozo.roh
kozo.roh
259 bodů
6
Oddechová komedie s výbornou Annou Polívkovou. V paměti zůstanou hlášky řidičů Karlů (Krobot, Liška), naivní Pamela (J.Kocurová). Kdo neočekává žádné velké filmové umění, zklamán nebude a pobaví se.
Robert Neville
175 bodů
3
Něco tak zoufale trapného člověk jen tak nevidí (pokud se zrovna nedívá na zasedání vlády). Výkon herců je v podstatě nulový, což bohužel pramení i z děsného scénáře, který se snaží zachránit obnaženými scénami. 113 minut je na tenhle film prostě moc. Už proto, že je poskládán z několika příběhů a nemá žádný ucelený děj, kterým by příběh táhl až k závěrečným titulkům. Pár dobrých vtipů (dva) to bohužel nezachrání a ubohost tohoto díla potvrzuje fakt, že největší herecký výkon předvedla Jitka Kocurová v roli Pamely a to paradoxně jen díky tomu, že hrát neumí a tudíž se chovala stejně jako ve svém občanském životě.
cassanova22
cassanova22
73 bodů
7
Příspěvek obsahuje spoiler!
michal-kolesa
michal-kolesa
5 bodů
Které herečky co hrály neuměly plavat ?