Robert Neville

175

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Já, padouch 2
    Já, padouch 2 (2013)
    9
    This is awesome. Tohle je přesně ten druh animovaného filmu, u kterého se dospělí pobaví více než děti. Naprosto dokonalý tah už v prvním díle, bylo vytvoření mimoňů, kteří ve druhém díle bodují a řádí ještě mnohem více, než v prvním díle. Gru se staví na stranu dobra a přitom se pere se svou začínající náklonností k nové ženě v jeho životě. Mimoni si opět dělají co chtějí a dělají to velmi dobře :).
    Pot a krev
    Pot a krev (2013)
    10
    Bravo. Film prošpikovaný černým humorem od úvodních až po závěrečné titulky. Neuvěřitelná jízda pravdivého příběhu, kterému nebude chtít uvěřit ani po shlédnutí bonusů. Příběh tří kulturistů, kteří se rozhodli potvrdit pravidlo, že většina z nich má místo mozku houbu :). Na celém příběhu je nejvtipnější to, že nebýt kiksu jednoho z nich, vše by jim díky neuvěřitelnosti výslechu poškozeného prošlo.
    Elysium
    Elysium (2013)
    8
    Snímek, u kterého jsem často slýchával srovnávání s Oblivion, se filmu s Tomem Cruisem v hlavní roli vyloženě nevyrovná, ale velmi solidně mu šlape na paty. Elysium překvapí neskutečně působivým vizuálem, který doplňuje nádherná hudba. Divák je vtažen do světa, který tak trochu připomíná současný svět, kdy se střetává bohatství s chudobou a nadbytek s nedostatkem.
    RoboCop
    RoboCop (1987)
    8.5
    Jeden z nejikoničtějších snímků minulého století. Famózní podání a úžasná naivita padouchů i hlavního hrdiny je podána stylem, který nejen, že potěší, ale dokonce nadchne. Necenzurovaná verze zvedá snímek ještě o třídu výš. K Robocopovi prostě patří létající paže a hektolitry krve, doplněné nezapomenutelnými hláškami. Policista, který se stane plechovým strážcem pořádku a i přes vymazanou paměť se vrhá do honby za pomstou. Skvělé, vtipné, báječné.
    Kontrakt
    Kontrakt (2006)
    5.5
    U Morgana Freemana jsem si zvykl, že se poslední dobou účastní jen zajímavých projektů, které většinou mají co nabídnout. Bohužel The Contract se tak trochu vymkl a ani spolupráce s Johnem Cusackem nezařídila, aby film nečím vynikl, či jakýmkoliv okamžikem uvízl v paměti. Banda vytrénovaných vojáků pronásleduje v lese amatéry na výletě a v podstatě se celou dobu chová více amatérsky než zhulená veverka v centru města. Film není ani tak vyloženě špatný, jako spíše nezajímavý, což je škoda, protože herecké obsazení slibovalo opak.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+5

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1
    • Plakát 2