Nula od Nuly pojde

68%
Nula od Nuly pojde
Nula od Nuly pojde
Charlie (David Schwimmer) napsal knihu, ale nikdo mu ji nechce vydat. Kvůli zajištění své rodiny musí přijmout podřadnou práci, z níž je však následně vyhozen kvůli špatné radě svého kolegy Guse (Simon Pegg). Oba rychle potřebují peníze, proto se rozhodnou zrealizovat Gusův plán a požadují od místního reverenda sto tisíc dolarů, jinak se veřejnost dozví o jeho internetových „choutkách“. Že plán nevyjde přesně podle plánu a po okolí města se začne povalovat hromada mrtvol, snad nemá cenu říkat.



xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Stejně jako Dead End je to sice stupidní, ale ne debilní. A to je velká výhra. Jde o zábavný film, který si hraje s klišé žánru a je to dostatečná sranda, aby nevadilo, že mnoho věcí zde, ať náměrně, nebo ne, nedává smysl. Jen škoda, že Andrea neumí pracovat s jinou atmosférou, než s tou uvolněnou přepjatostí - pár vypjatějších momentů je poněkud zmařeno.
lamps
lamps
15 156 bodů
7
Dokonalý příklad, že i smíšením komedie a thrilleru může vzniknout skvělý a zábavný film. Tvůrci do toho šli vyloženě po hlavě a nechali všechny postavy plavat v takových sra*kách( myšleno i doslovně), že se z toho nakonec dalo vyždímat možná i více, ale i tak je toho víc než dost. No jen považte, celkem jednoduchý plán na oloupení nadrženého reverenda se nádherně zvrtne, onen kněz se ukáže být protagátorem toho nejtvrdšího porna, jeho manželka je vraždící psychopat a její tajný milenec jakbysmet. To máme rázem zaděláno na pořádně ztřeštěný a vražedný příběh. A taky že ano. Big Nothing se sice nikdy neprokope do té první ligy, jeho příběh je možná až moc přeplácaný, chvílemi dost křečovitý a v konečném součtu nepřináší ani nic moc nového, ale pořád se jedná o královsky vtipný, přiměřeně morbidní a krásně plynulý snímek s výborným hereckým obsazením. Kdybych chtěl hledat chyby, určitě bych spoustu našel, ale to si tahle komedie prostě nezaslouží..
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Koukat se na to dalo. Taky film dobře pobavil. Divoké to jaksi až tak nebylo, za to zápletka byla na úrovni.

Dodatečné informace

Původní název:
Big Nothing (více)
  • Kanada Nula od Nuly pojde
  • Kanada Big Nothing
  • Kanada Epäonnen konnat
  • Kanada Grande Coisa
  • Kanada La gran nada
  • Kanada Poly kako gia to tipota
  • Kanada Rosszbarátok
  • Kanada Z ničoho len nič
Země původu:
Kanada, Velká Británie
Ocenění:
Žádná ocenění