S láskou, Rosie

74%
S láskou, Rosie
Film S láskou, Rosie je romantická komedie, která sleduje peripetie Rosie a Alexe, kamarádů z dětství, jejichž cesta k lásce je plná omylů, zmeškaných příležitostí a nečekaných zvratů. Po jedné osudové noci se jejich životy rozdělí – Alex míří za studiem do USA, zatímco Rosie zůstává v Anglii s neplánovaným těhotenstvím. Přestože je dělí kontinenty a osobní životní rozhodnutí, jejich vzájemná náklonnost a chemie nejdou zapřít.



Recenze: S láskou, Rosie

Kinobox.cz
50%

Bohužel, ten globální osudový příběh míjejících se spřízněných duší funguje o poznání hůře. Možná je to způsobeno špatnou adaptací tlusté knihy, ale ve filmu pořád dokola dochází k tomu, že se jeden z dvojice chystá konečně tomu druhému vyznat lásku, ale ten druhý si zrovna začne vztah, o chvíli později ten vztah ukončí, ale mezitím si začal vztah ten první, a tak se to střídá stále dokola, téměř nonstop.


Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Slušná červená knihovna, která by neměla nikoho urazit. City a přeslazenost že snímku doslova kape, ale nedočkal jsem se naštěstí zbytečných trapností a vyloženého kýče. Hlavní dvojice sympatická a sourodá, jinak za mě je to jen lepší průměr, takže 60%.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
10
Mohou se do sebe zamiloval lidé, kteří se znají již od svých pěti let? Tak s takovou otázkou pracuje romantický příběh o Rosie a Alexovi, kteří jsou právě z takového důvodu k něčemu takovému, jako je vzájemná láska, společný život a vůbec k správně volbě, nepřátelé. Jenomže jak už to v životě bývá, nic není jednoduché, jak se zdá být. A s takovým přesvědčením bojuje právě Rosie. Snímek představuje dotek srdce a dává realistický pohled na lásku, život, sen a naději. Doslova srdcervoucí vyznání Rosie na konci příběhu asi divačky stejně tak zaskočí, jako všechny v oné scéně. Ne nadarmo se snímek jmenuje ´S láskou, Rosie´. Určeno je to především pro toho, kdo trpěl nekompromisní láskou, a kterému láska proklouzla mezi prsty. Vyznání pocitů nebylo dlouho tak silné, jako právě v tomto filmu. Není smutnějšího okamžiku, než uvědomění, že nelze být s někým, koho nejvíce milujete. Trochu to vzbuzuje u diváků lítost nad nevyužitím své šance a zároveň povzbuzuje ty, kdo v takové podobné situaci právě jsou. Snímek dojemný, povznášející, relativní a to i se zábavnými situacemi.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Takovéhle celoživotní lásky docela můžu, je to správně nostalgické, Lily Collins je fakt cute a navíc to má neuvěřitelně nabušený soundtrack. Ta Velká Británie tam je navíc fakt moc cítit, chvilkama to klepe na bránu těm nejlepším romcom posledních 10 let.

Dodatečné informace

Původní název:
Love, Rosie (více)
  • Velká Británie S láskou, Rosie
  • Velká Británie Love, Rosie
  • Velká Británie Für immer vielleicht
Premiéra v ČR:
15. 1. 2015
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
Velká Británie, Německo
Přístupnost:
12+
Čeština:
S láskou, Rosie je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch