Jak vycvičit draka 2

81%

Komentáře a recenze 67

Dle počtu bodů
sQelle
sQelle
2 814 bodů
10
Tohle je dokonalost. Předčilo to mé očekávání, která tušila kvalitní a hezký film, ale tohle bylo ještě lepší. Při té nejsmutnější scéně mi díky atmosféře v kině a samotný můj žal zajistili mrazivé běhání po zádech, až skoro slzy mi vyhrkly. Už teď předpokládám, že se jedná o animovaný film roku, aspoň teda pro mě.
Ombak_Penari
2 764 bodů
9
Fakt se mi to líbilo, má to vtip, příběh neurazí, jen občas slabší vtípky. Ale hlavně animačně je to jednoznačně pecka.
Edward
Edward
2 487 bodů
8
8/10
Evah
Evah
2 148 bodů
10
Druhý díl, který je stejně skvělý jako jednička. Hrdinové se musí vypořádat se záporákem, který dokáže ovládat alfa draka a tím ovlivnit i draky našich postav. Bohužel jsou zde i velmi smutné a dojemné scény, přesto tento film taky miluji, v kině jsem brečela jako želva a pamatuji si to dodnes. Rozhodně doporučuji se na film podívat.
tomlery
tomlery
2 141 bodů
9
Hrozné na animovaných filmech je, že sedím v kině ve svých 25 letech mezi stovkou dětí. Ještě horší je, že nedoprovázím žádné dítě. Ano! Animované filmy vážně miluji! Nedokážu si představit, že by tato pohádka byla zfilmována. Jak vycvičit draka mě vážně baví a člověk se může pořádně uvolní a také se zasmát. Navíc, když hlavní hrdina se rozhodne s draky nebojovat, ale být jejich parťákem! Jen ne každý má stejné vnímání a proto zde dochází k narušení harmonie mezi světy draků, kterým vévodí lidé! Kdo myslíte, že vyhraje?
Marchikt
Marchikt
1 585 bodů
8
Tehdy jsem na tom byl v kině ve 4DX a do teď si pamatuji, že jsem si z toho cvrnknul do kalhot. S radostí mohu říci, a tím utvrdit výjimečnost této série, že jsem si cvrnknul i nyní.
Nevka
Nevka
1 503 bodů
8.5
Pestrost prostředí, jednotlivé druhy a plemena draků i postavy vybroušené do dokonalosti. Ať už té digitální, či psychologické (jak jen to u fantasy animáků jde). A ta hudba!!! John Powell stvořil něco impozantního, co můžu poslouchat hodiny, a nikdy se mi to neomrzí.
king-kurt
king-kurt
1 280 bodů
7.5
Celkem dobrý animák, hodně akce, hodně překvapení, zvratů v ději, chvíli pro děti, chvíli pro dospělý, stejně jako draci. Od miminkovských nesmyslů až po vyspělé "seriózní" draky. WTF? Pro koho to bylo?
Pajmen
1 204 bodů
7.5
Pěkné pokračování a nebýt toho vyvrcholení, kdy se na sebe víc hulákalo než bojovalo, mohlo být moje hodnocení ještě vyšší.
Jakub.Selesi
Jakub.Selesi
1 166 bodů
9.5
Velmi povede animák, hodně akce, má svůj šarm a půvab, k tomuto filmu mě dokopala kamarádka a musím pochválit práci grafiků, animátorů, zvukařů a celého týmu, velmi propracované, působivé a velmi hezké. Draci, kterých je v tomto filmu dost, jsou velmi propracovaní a každý velmi ojedinělý.