Taxi 3

62%
Taxi 3
Plakát traileru

Taxikář Daniel už potřetí startuje svou "čtyřstošestku", aby učinil pořádek v marseillských ulicích. Ty jsou totiž teď, před Vánocemi, ideálním "působištěm" pro zloduchy z Číny vykrádající jeden obchod za druhým. A jako by toho nebylo málo, Danielovi začíná skomírat jeho vztah s Lilly, která se o jeho lásku nemíní dělit s nějakým autem. (oficiální text distributora)



Scénář:
Hudba:

martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
8
Policejní inspektor Émilien a taxikář Daniel potřetí a tentokrát mají co do činění s gangem Santa Clausů. Starý dobrý francouzský humor opět v tom nejlepším podání. No, i když jak se říká, do třetice všeho dobrého, tentokrát asi až moc. Ztřeštěnost všeho možného tentokrát jede na plný kotel a tak je tempo zběsilejší než kdy jindy. Sylvester Stallone hned v úvodu je příjemným zpestřením a jak prozrazují graficky nádherné úvodní titulky, jedná se takřka o parodii bondovek a dalších špionážních filmů. Co se týče vrchního inspektora Giberta, je náhoda, že nyní hodně připomíná postavu Johnnyho Englishe ztvárněného Rowanem Atkinsonem v jiné filmové sérii? Velkolepost a styl francouzského komediálního žánru ani tentokrát nezůstala pozadu. Dobře propracovaný scénář ve své jednoduchosti natočený ve zběsilém klipovém stylu nutí snímek pozorně a nepřetržitě sledovat, neboť stačí chvilka nepozornosti a už se neví, o co jde a proč. Třetí volné pokračování tedy vykročilo směrem ke klasickému francouzskému stylu humoru a jako pocta se to povedlo.
muzz
muzz
18 035 bodů
4.5
Přesně! Nebýt vtipné scénky se Stallonem, dávno bych u tohoto filmu zvracel. Nebo někomu přijde vtipný arabský taxikář v peugeotu?
kedl
kedl
6 380 bodů
5.5
Vážně hanba!Taková slátanina výjimečně bych vyzdvihl veleroli Sylvestra Stallona.Něco jako Steven Seagal v Boeingu 747 v ohrožení .......:)

Dodatečné informace

Původní název:
Taxi 3 (více)
  • Francie Taxi 3
  • Francie Taxi 2003
Premiéra v ČR:
10. 4. 2003
Země původu:
Francie
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
14,5 mil. USD
Tržby:
65,5 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Taxi 3 je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Taxi 3


Powered byJustWatch