Iron Sky

63%
Iron Sky
Plakát traileru
V posledních chvílích Druhé světové války se tajný nacistický program vyhnul destrukci a ukryl se na odvrácené straně Měsíce. Během 70 let přísného utajení Nacisté zkonstruovali gigantickou vesmírnou pevnost s masivní armádou létajících talířů. Když americký astronaut James Washington přistane se svým lunárním modulem příliš blízko tajné nacistické základně, měsíční Führer se rozhodne, že zářivý moment ovládnutí Země nastal… i když o něco dříve, než bylo plánováno. Washington prohlašuje, že jeho mise je jen propagační kampaní Prezidentky Spojených států, ale co jiného by člověk mohl být, když ne zvědem pro bezprostřední útok pozemskými silami? Čtvrtá říše musí reagovat!



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Působilo ta na mne jako mix všeho co tvůrcům zrovna leželo v hlavě. Jako celek to moc nefungovalo pohromadě a já se spíše nudil než bavil. Jako satira na současnou politickou scénu je snímek příliš prvoplánovaný. Ve výsledku je to spíše slušné béčko,které se nebere vážně a to je jeho výhodou.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Plno odkazů (citace Pádu třetí říše tomu asi vede) a snaha o přesah v bezvýhradně béčkových kulisách nejsou ani dost ultimátní, ani dost chytré. Je to svým způsobem sympatický film, ale za srdce mě nechytil. A když to nezvládl, všechno ostatní šlo jaksi dolů. 65 %
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Nápad za milion, prvních pár minut taky povedených, ale pak boužel film sklouzne k nevtipné laciné parodii. Ale Peta Sergeant, to je jiný kafe.

Dodatečné informace

Původní název:
Rautataivas (více)
  • Německo Iron Sky
  • Německo Rautataivas
Premiéra v ČR:
12. 7. 2012
Distributor:
Film Europe
Země původu:
Německo, Austrálie, NSR, Finsko
Přístupnost:
12+
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Iron Sky


Podobné