Babovřesky 2

38%

Komentáře a recenze 44

Dle počtu bodů
roque
roque
2 923 bodů
10
Na filmu je vidět taktovka Zdeňka Trošky. Ten nikdy nezklame. Super vtipné a ti
  • Troška
  • hokejisti
  • obsazení
  • místy nepřirozené dialogy
nikol125
nikol125
2 781 bodů
10
Skvělé pokračování Babovřesek.
miza
miza
2 336 bodů
6
Člověk alespoň zapomene na chvili na ten bordel kolem.Humor je kořením života a tak jsem si oddechl od těch blbin v televizi.
tomlery
tomlery
2 141 bodů
1
Babovřesky... Voní tomu dodat. Slyšel jsem, že Zdeněk Troška prohlásil, že Slunce, seno, ... Se také nejdříve požadovali za neumětelství a proč by se tedy totéž nemohlo opakovat i s Babovřesky, a proto natočil hned tři díly. Ovšem tyto dvě série filmů se vážně nedávají vůbec srovnávat, zatímco Slunce, seno, ... je kouzelné už především tématem a svou dobou a obsazením, ovšem Babovřesky jsou vážně hrozné ve všech směrech. V prvním díle se mi možná trochu zamlouvaly scény s Dolanským a Vondráčkovou, ale to je tak všechno. Ve druhém díle se toho povedlo ještě méně... A kelišovské babky? Škoda mluvit. Vtipy jsou tak přehrávané a přehrané, až vůbec nejsou k smíchu a podle mě by vůbec neměly být vedeny jako komedie.
Kuca25
2 132 bodů
4
Druhej díl stejně jako první je o ničem. Ve filmu se vesměs nic neděje, kdyby se mě někdo zeptal co se ve filmu odehrává nebudu mu schopný odpovědět. Vtipné scény jsou z 80% trapné a herecké výkony zase nic extra. Není to nejhorší film na světě, ale je špatný.
kendzi
kendzi
1 095 bodů
3.5
Film mě nijak nezaujal..
SlavekMDFK
SlavekMDFK
1 021 bodů
0
Někdo se seknul a z mrvy udělal koktejl ještě větší mrvy... Řekni mi proč
katik.m
836 bodů
2
Jednička se docela dala, ok dalo se, ale tohle je teda fakt šmíra a odpad. Trapný vtipy, který bych se styděl vykládat i ve čtyřce, natož je použít ve filmu. Herecký výkony ani netřeba komentovat. Nevadí mi Troškovi filmy, většina se mi i líbí, ale série Babovřesky je fakt už hodně nízko.
filmomaniak
501 bodů
8
Jo babovřesky u toho vždycky chcípám smáchy no až na ty hokejisty super doporučuji.A těším se na další díl
dancemusic2012
466 bodů
7.5
Občas trapnost, ale jinak komedie v pohodě a určitě se člověk pobaví.