Snowboarďáci

66%

Komentáře a recenze 29

Dle počtu bodů
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
10
Vzhledem k tomu, že jsem tenhle film v mých teen letech miloval (jako asi většina puberťáků) nemůžu jinak. Bohužel jak tady koukám na hodnocení tak to má asi několik možností. Buď je tu mnoho lidí co už v té době měli něco přes 20 let nebo spousty rádoby kritiků (hodně pravděpodobné) a potom je tu možnost, že spousty lidí co to žrali tenkrát už na to zapomněli nebo mají pocit, že by byli méněcenní a nejsou schopný si udělat vlastní názor. Samozřejmě jsou tu i lidé kterým se film skutečně nelíbí a přijde jim hloupý - což se dá pochopit a nikdo jim to nebere. Každopádně to byl tehdy takovej megahit a já vážně silně pochybuju, že všichni hodnotili objektivně. Bohužel. Snowboarďáci by měli mít určitě přes 60%. V 82. měli sněženky a machry, my máme Snowboarďáky. Ano srovnávání je hloupost, ale doba je jiná a Sněženky jsou klasika to je pravda. Jinak perfektní nenáročná komedie pro dospívající ;)
Kamil Fila
Kamil Fila
4 112 bodů
6
Ten film byl vlastně překvapení, navíc se dal omluvit vzhledem ke své amatérskosti, neohrabnosti a zápalu. Televizní seriál už je ale nesnesitelný, "pokračování" Rafťáci už svou nabubřelostí, profesionálností a tlačením na pilu úplně bolí. Janák ale má dar udělat některé pěkné slapstickové a screwball scénky.
kubas369
4 086 bodů
6
Takovej českej hybridek mezi prcičkama a sneženkama výsledek ucházející odpoledne v polospánku.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
7
Karel Janák se v režii snažil být až moc cool.Pro teenagery perfektní zábava,humor nechyběl:hudba si zasloužila nominaci na Českýho lva a talent Jiřího Mádla už kvetl.Bavila mě Pavla Tomicová - celkově 2** 1/2 a abych nezapomněl Martina Klírová pěkná blondýnečka,mňamííí :)
nikol125
nikol125
2 781 bodů
9.5
Skvělá komedie! Mádl a Kotek jsou nejlepší. ;)
alexik789
2 512 bodů
7
Rafťáci a Snowborďáci jsou skvělé filmy a já je mám ráda )asi nejradši ze všech českých komedií ČR). Vojta Kotek a Jiří m8dl jsou opravdu povedená dvojka a scénář je pro ně šitý na míru. Jde vidět, že si kluci natáčení hodně užívali.
harry456
harry456
2 437 bodů
8
Lepší byla jednička, ale dvojka je také vtipná.
Sarpele
Sarpele
2 434 bodů
6
Pro mě velice příjemné překvapení. V českém filmu netypická sázka na žánrový film, zacílený na určitou diváckou skupinu, která dle návštěvnosti soudě tvůrcům vyšla. Obrovským trumfem je dvojice hlavních protagonistů. Tak přesvědčivé a přirozené výkony mladých herců v českém filmu dlouho nepamatuji. Nejsem teenagerka, bez některých vtipů bych se obešla (průjem vs. akutní nedostatek toalet), přesto jsem se poměrně dobře bavila. Kdyby se především ke konci neprojevil nedostatek financí (možná i nedostatek režijních zkušeností) - viz. scéna "jízdy smrti", jejíž ubohost ještě vyniká tím, jak dlouho předem se o ní mluví - výsledek mohl být lepší.
Kuca25
2 132 bodů
8
Já ten film prostě miluju. Ať je jakkoliv stupidní pro mě je to srdcovka. Ohromně zábavná komedie. Vždycky když se na snowboarďáky koukám chci hned jet na hory. Kotek s Mádlem mají neuvěřitelnou chemii a hlášky jako "stříkej" jsou už legendární. Film který prostě splní to co splnit má a to hlavně pobavit. Herecké obsazení je perfektní. Děj je neustále vtipný a soundtrack tomu vždy přidá třešničku. Pro mě vždy budou mít snowboardáci zvláštní místo v srdci.
Duffman97
Duffman97
1 618 bodů
6
Souhlasím s Civalem.Zkrátka jestliže od filmu čekáte nějakou hlubší pointu,budete zklamaní.Pokud ale si chcete jen sednout k TV a nepřemýšlet,tak film nemá chybu.