Don Jon

64%

Komentáře a recenze 31

Dle počtu bodů
Jiřík54
Jiřík54
1 452 bodů
8
Lehce smutná, hořká komedie o žebříčku hodnot, který si musí ve své hlavě hlavní hrdina Jon uspořádat, aby posléze našel tu opravdovou lásku. Výborný Joseph Gordon Levitt, který film i režíroval a Scarlett Johansson a Julianne Moore v rolích dvou osudových, naprosto rozdílných žen. Velice milý a překvapivý film. Diváky podhodnocený. Škoda.
6thSun
1 153 bodů
9
Hodně příjemný překvapení a pro mě jeden z nejlepších filmů roku!
salisbury
salisbury
1 101 bodů
8
Nekomerční film, který poukazuje na jistý druh závislosti, čímž je sledování pornografických stránek. Život hrdiny probíhá v rutinním tempu složeném ze sledování porna, neustálé onanie, nadávání při jízdě autem, návštěvy posilovny odříkávajíc několikrát při cvičení Zdrávas a Otčenáš, nedělního chození do kostela s milovanou rodinou a noční klubové balení žhavých kandidátek na noc strávenou v rouše hřejivého uspokojení. Roztomile půvabná Scarlett a vyzrálá Julianne jsou krásnými ženskými protiklady, které zamotají hlavu nejen hlavnímu hrdinovi. Nu nic jdu si zabrouzdat na jisté internetové stránky pln chtivé perverze .o)
BIG OU
BIG OU
185 bodů
7
Osobitý film, hlavní postava rozhodně nebyl žádnej sympaťák. Nakonec se z toho ale vyklubal překvapivě uvědomělý film s přesahem.