Nic nás nerozdělí

77%

Komentáře a recenze 43

Dle počtu bodů
evismaior
evismaior
4 254 bodů
7.5
Až při sledování tohoto filmu jsem si naplno uvědomila, jak příšerné to muselo během a těsně po tsunami být. Člověk si řekne - vlna vysoká pár metrů, co to je? Jenže síla je v té ohromné mase vody, která se valí dál a dál a strhává všechno, co jí přijde do cesty. A odtrhává od sebe členy rodin, jako například manžele Mariu (Naomi Watts) a jejího syna a Henryho (Ewan McGregor) a druhé dva syny. A ač divák dobře ví, že příběh směřuje k jejich opětovnému shledání, zde je skutečně důležitější ta cesta plná srdcervoucích scén a osudů všech přeživších, než její cíl. Aneb jak se během pár vteřin dostat z pohodové dovolené v luxusním letovisku do improvizované nemocnice, kde jde doslova o život i ve chvíli, kdy vlna už dávno opadla.
kery-
kery-
3 671 bodů
8
2 hodinový herecký orgasmus. Jinak se film asi popsat nedá. Přišel jsem snad o všechny nehty, husinu jsem měl téměř po celou stopáž a k slzám na několika místech taky moc nechybělo. Výborný film, kde zážitek kromě herců umocňuje i dokonalá hudba. Jediné co tento zážitek dokáže pokazit jsou (přímo až na úrovni sci-fi) shledání ke konci filmu..I tak jsem ale spokojený.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
8
Opravdu silný příběh, který vyvolává stejně silné pocity. Emoce které jsem při průběhu sledování pociťoval, jsem u mnoha filmů nezažil. Silný zážitek s opravdu realistickými pasážemi. Soucítil jsem s každým. 80%!
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
7.5
Námět samotný vybízel k silnému patosu.Nic takového se zde ovšem nekoná, a já mohu film jen doporučit.Výborní herci, zejména pak Naomi Watts, civilně pojatý film /Emmerichovské či Bayovské megalomanské destrukční orgie se naštěstí nekonají, i když film s tematikou tsunami k tomu sváděl/, příběh vyvolávající silné emoce v průběhu celého filmu.Plné hodnocení nedávám jen proto, že..ani nevím.Nemám v tom jasno.Nicméně ho uvidím určitě ještě jednou, tak pak se uvidí.
Zlobert
Zlobert
3 155 bodů
7
intenzivní a dechberoucí. nic víc se nedá napsat, to se prostě musí vidět.
výfuk
výfuk
2 975 bodů
7.5
V obdobě katastrofických trháků je tento ve 21. století na celkem dobré pozici. Celkově vzato je to úžasný příběh o naději, víře a o tom jak blízko člověk dokáže být smrti a nebo být upoután skoro sám na sebe. Nevím co bych dodal. Úžasné katastrofické zpracování v hlavních rolích s úžasnými herci a herečkami. Děkujeme.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
8
Je to pěkný katastrofický film.Snad je trochu dlouhý.Je plný napětí.Tento film se mi docela líbí.
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
8
Rozhodně nejlepší katastrofický film! 85%.
harry456
harry456
2 437 bodů
6.5
Ačkoli si film koledoval o strašný doják, vůbec mi to nedostalo. Všechno to bylo takové umělé, že mi to občas přišlo až paradoxně k smíchu. Velkou část filmu jsem si také lámal hlavu, jak mohli táta a dva malí synové tak bez problému a bez vážnějšího zranění přežít nárazovou vlnu, když byli tak blízko. Prý vylezli na strom, to bych chtěl vidět.
stantheman
stantheman
2 399 bodů
7
Neskutečný příběh podle skutečné události...film mezi jinýi o tom , že člověk by neměl být sobec i v té nejhorší situaci...skvěle a s přehledem natočeno ...krásný film pro všechny