V zajetí démonů

82%

Komentáře a recenze 80

Dle počtu bodů
Verush
248 bodů
9
Na tenhle film jsem čekala už od té doby, co se o něm začalo mluvit a těšila se taky dost.. A právem.. Wan se opět ukázal jako horror master.. :D Skvělé lekačky, doplněné odpovídající hudbou z toho udělali prvotřídní záležitost.. Jednu* srážím za konec, to byla, podle mě, chyba.. :)
navrc.007
navrc.007
189 bodů
9.5
V současnosti nejlepší horor, příběh dle skutečnosti, hudba parádní. Doporučuju !
Vitouch
165 bodů
3.5
Film se mi líbil, ale nebyl moc strašidelný no :(
Booste356
Booste356
138 bodů
6
Příspěvek obsahuje spoiler!
Mikeblackie
113 bodů
9.5
Výborná záležitost....kdo rád horory, tak povinnost. Film se sice neobejde bez uz leta zabehnutych klise...strasidelny dum, duchove, exorcismus....ale lekacky funguji, atmosfera by se dala krajet na platky, tudiz lze doporucit ke shlednuti. Samosebou v pritomnosti lekavych dam. :)
mirekvydra
100 bodů
9
Po dlouhé době horror, který se může nazývat horrorem. Pomalu houstnoucí atmosféra vyústěná v závěrečné vymítačské finále nemá chybu. Již teď jsem v napjatém očekávání druhéhu dílu. Skvěle odvedná filmová práce. Od dob Kruhu konečně horror, který tento filmový žánr zase oživil.
michal-chalupa
87 bodů
8
Prostě to co natočil Wan klobouk dolů, ten svému řemeslu musí výborně rozumět. Noc krásný
Adél
80 bodů
8
Podle mě to zas taková lekačka nebyla, i když konec byl celkem záživný. Bylo to ale skvěle natočené a námět byl taky super. Moc bych tento horor doporučila.
vlastimil-burian
60 bodů
8
Velmi zajímavý film. Klobouk dolů. Doporučuji všem.
Verrum
51 bodů
9
Konečne som sa dočkala hororu kde sa len nevraždý ale je to aj strašidelné. Ak by tam pridali ešte niečo s krvou, bolo by to dokonalé :) Myslím že horor nie je len o tom aby sa vyvraždilo čo najviac ľudí ale aby to bolo naozaj napínavé a hlavne STRAŠIDELNÉ tak že by ty v krku vznikla gula. Podľa toho je aj moje hodnotenie :)