Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic

71%

Komentáře a recenze 67

Dle počtu bodů
výfuk
výfuk
2 975 bodů
8
3D. Oh my god. Nikdy jsem nebyl na hraném filmu v 3D a tento snímek byl příchodný. Trochu to shrnu... perfektní masky, perfektní efekty a perfektní kostýmy. Scénář - zajímavě pojatý, který nás vyvede ze světa pohádky a zavede do dospěláckého světa, kde nám Jenda a Máňa prozradí mnoho tajemství. Snímek splnil mé očekávání. Troška krve, ale také trochu vášnivé touhy po ní a také tak trochu po lásce (spíše i sexu), s humorným nádechem. Není to snímek století, ale je mnohem lepší než další stovky snímků, které jsem kdy viděl...
LenkaVL
LenkaVL
2 331 bodů
10
Dobrý plakát a film také
Larrysbride
Larrysbride
2 072 bodů
5.5
Snímek předvídatelnější než částka na mém bankovním účtu... Kdybych se chtěla podívat na ladné dámské pozadí v kůži, zapnu The Dark Knight Rises. Kdybych měla chuť pokochat se sexy lovcem, zopakuji si raději Snow White and The Huntsman. Od kterého se mimochodem Lovci čarodějnic mají hodně co učit i co se vizuální stránky týče. Neoriginální, bez nápadu a neskutečně předvídatelné...
karlik4801
1 942 bodů
9.5
Za to jak mi to rychle odsejpalo si to těch pět zaslouží. Masky mohli být propracovanější a čarodějnice, kterou ztvárnila Famke Janssen nemusela být tak ukecaná. Bál jsem se té krátké stopáže, ale celý příběh se do ní vešel, plus krev, krev a krev. Pořádná akce ve fantasy světě? To se jen tak nevidí. Celou dobu mi lovci čarodějnic ukazovali pořádnej masakr, hlavně ten na konci. Tohle není ani tak dobrý film, jako vynikající krve prolitá podívaná. Jsem hodně rád za neutrální, nebo možná záporné lidské postavy, šerif a jeho banda. To protože jde vidět, že to není vyloženě jen akční fantasy. Hlavní herci Jeremy a Gemma stačili a naladili drsnější atmosféru. Viděno v kině.
Nevka
Nevka
1 503 bodů
7.5
Už dlouho jsem si tak neužil film, ve které někomu co chvíli udělali z hlavy krvavou kaši. Nikdy by mě nenapadlo, že by někdo mohl udělat z Jeníčka a Mařenky vrahy čarodějnic s takovým elánem, ale musím uznat, že motiv k tomu fakt měli. Tommy odvedl skvělou práci, ale nejvíce mě překvapil Atli Örvarsson. Od něj jsem popravdě nic nečekal, avšak jsem rád, že jsem se zmýlil v úsudku. Hudba byla totiž naprosto famózní. Další plus bych viděl ve výběru herců, a tak jen mohu doufat, že nám Gemma s Jeremym vydrží, a budou dál kosit čarodějnice hlava nehlava. Po dalších zhlédnutích to má i své neduhy, ale pořád se jedná o solidní nadprůměr.
Linhi
Linhi
1 324 bodů
6
Je to nějaky cely moc uspěchaný, pustil jsem si to vecer a rano uz jsem v podstate nevedel o cem to bylo. Ne ze by to bylo spatny ale to jak se tam se všim hrozně moc specha z toho dela trosicku slataninu.
Teresie
Teresie
1 187 bodů
7
Neskutečná hloupost ... ale vlastně jsem se bavila ....
Jakub.Selesi
Jakub.Selesi
1 166 bodů
8.5
Uvažoval bych o změně jmen, Jeníček a Mařenka na ně zní až moc dětsky :D :D
michaela159
michaela159
1 045 bodů
6.5
Žádný zázrak, ale sedlo mi to líp než Van Helsing. Sexy baby (ale chtělo by to víc Famke bez čarodějnického maikapu), dostatek akce a z pár vtípků, nápadů a hlášek je vidět, že si to scenárista a režisér v jedné osobě užil. Ve 3D nic moc, ale jinak to vcelku ušlo.
Medúska
Medúska
947 bodů
9
Film ve mě sice pocity strachu nevyvolal, ale jako dobrodružná akční jízda to funguje docela dobře. Velká pochvala za krásné masky všech těch nechutných čarodějnic.