Red 2

71%

Komentáře a recenze 48

Dle počtu bodů
Edward
Edward
2 481 bodů
7
7/10
harry456
harry456
2 437 bodů
7.5
Těžce pohodová jízda, jdete do kina, abyste se bavili a bavíte se. Nenuceně, pohodově, uvolněně. Jen pár výtek k hereckým výkonům... Catherine mám rád, tady byla jaksi prkenná, role jí prostě nesedla, McDonough byl na začátku super, pak mu nějak došla šťáva, ale za to mohl místy fádní a nesmyslný scénář. Taky to bylo na můj vkus moc dlouhé, ke konci jsem začal zívat, děj stále stagnoval, porovnám-li to třeba s expendables, tak je tohle těžká slabota, ale jinak jsem se skutečně bavil.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
8.5
Docela povedený film.
Nevka
Nevka
1 503 bodů
7.5
Kdyby tohle byla Smrtonosná past 5, byl bych spokojen. Ale tohle není Smrtonosná past a RED 2 se před ní rozhodně dostává. Akce šlape, herecká sestava hvězdná, a příběh je předvídatelný až na úplném konci, což je rozhodně plus. Nápad to mělo a já jsem se bavil. Takže proč ne.
puposlav
1 445 bodů
6.5
Rozhodně slabší než první díl a to zejména, co se týká scénáře. Robert Schwentke se měl vykašlat na příšernost R.I.P.D. a natočit taky dvojku. Ale jako film na víkend to stačí.
davsuch
davsuch
1 057 bodů
5.5
Pokračování filmu RED dostálo prvnímu dílu, možná je o chloubek složitější a o chloubek působivější v efektech.
  • spousta "bondovských efektu"
  • nečekaná pointa
  • Bruce Willis stále ve formě
  • až do samého konce jednoduchý
  • stokrát opakované stejné scény: neuvěřitelné honičky v autě, výbuchy, "bezvýchodné" situace, rvačky, střílečky
michaela159
michaela159
1 045 bodů
5
Tentokrát je za všemi problémy jedno z největších akčních klišé. Tikající bomba a přemítání, jestli přestřihnout červený, či modrý drát. Ovšem dříve než k němu dojde, tak partičku důchodců čeká výlet po Evropě. Ono psát, že Red dvojka je klasická dvojka, je ve své podstatě taky klišé. Film mne neoslovil a rozhodně ho už asi nikdy nechci vidět.
Snekac
Snekac
691 bodů
10
Akce, vtip, skvělí herci.. Tohle prostě musí fungovat.
minimoj
587 bodů
7.5
Pokračování je velmi dobrým oddechovým filmem, kde se "hrdinové" akčňáků vysmívají sami sobě a tím dokáží skvěle pobavit. Nečekajte hluboké myšlenka, ale vtipných gegů je tu již od samého začátku dost a tak určitě nebudete litovat času stráveného u televize, či monitoru.
Babou
273 bodů
9
Trošku slabší než RED, ale ani tak nezklamalo, pobavilo. Nenáročná oddechovka.