Univerzita pro příšerky

74%

Komentáře a recenze 47

Dle počtu bodů
evismaior
evismaior
4 254 bodů
7.5
Kterak to všechno začalo mezi jednookým zeleným tenisákem Mikem Wazowskim a velkým mile děsivým fialovým chlupáčem Sullivanem. Ti dva se potkali na Univerzitě pro příšery a okamžitě spolu začali soupeřit, což vedlo k rychlému vyhazovu. Děkanka ale přislíbila, že se budou moci vrátit, když zvítězí v soutěži o nejstrašidelnější tým. Takže nejen že musí začít spolupracovat, ale ještě k tomu mají tým Ošklivých káčátek, což jsou největší lůzři, kteří kdy navštívili univerzitní kampus. Kouká se na to pěkně.
kubas369
4 086 bodů
8
Jo to pronikavé kouzlo jedničky tady furt je. Jen už to není takovej ten příval dobrejch nápadu jako před tím.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
8
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
6
Jako malý jsem příšerky zbožňoval a i tak jsem se už z celkem dospělého stádia těšil co nám Wazowski připraví. Připravil nám příjemný snímek s dobrými scénami, hláškami a příběhem. Srandy už tam nebylo tolik jako v předchozím dílu. Rozhodně ale nejsem zklamaný, je těžké předčit tak úspěšnou jedničku. 59%.
saboter
saboter
3 564 bodů
9
Ardman mne zase dostal jak mohl stak již rutiního žánru udělat krásné dílo pro děti i jejich rodiče to je dnes umění příběh ze začátku neoslní ale konečné finále je opravdu skvělé stejně tak i ostatní věci animace dabing nebo humor zkrátka vlmi dobrý animak.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
6
Podobný fail jako minulý sequel od Pixaru - Cars 2. Veškerá originalita je ta tam, povedené vtípky by se daly spočítat na prstech jedné ruky a předvídatelné je to až hrůza. Jasně, animace je naprosto neskutečná, ale to v dnešní době už opravdu nestačí. Očekávám od animáku (zejména od Pixaru!) něco víc než 3 povedené vtípky pro dospělé a od začátku nudný a předvídatelný děj. Pixar by se měl raději zaměřit na nové věci, než recyklovat staré. (Blu-ray, orig.)
sQelle
sQelle
2 814 bodů
10
Tohle můžu pořád. Ať je mi kolik chce příšerky mi ze života nikdo nevezme. Tohle prostě žeru a samosebou mě ani dvojka(nebo jednička??) nezklamala. Prostě boží.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
10
Nádherná pohádka!
Ombak_Penari
2 764 bodů
7
Mě se to zdálo s jedničkou celkem na jedno brdo. Celkem pobavilo. Jinak k tomu ale nemám moc vztah.
Edward
Edward
2 487 bodů
6
6/10