Školní výlet

33%
Školní výlet
Plakát traileru

Parta spolužáků je pozvána na pobyt do lázní. Přitom však zažívá mnoho peripetií, vtipných situací, ale i osobních dramat. Souběžně s tím můžeme sledovat příběh mladého zlodějíčka, který nastoupí do luxusního lázeňského hotelu jako kuchař a prožije tam svou první velkou lásku, když se zamiluje do krásné pokojské. Film je hereckým koncetrem hvězd českého filmu, jimž směle sekundují dnešní mladí herci. Film je pohodovou podívanou zvláště v dnešní uspěchané době.




Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
1
Trapárna neskutečná, jíž vévodí "jedinečný" herecký výkon Tomáše Magnuska - chápu ho, pokud si roli sám nenapíše, nikdo jiný mu ji nedá ... Je mi líto paní Jiráskové a pana Trojana staršího, ostatní mohli projevit trochu víc svéprávnosti a utéct včas. Něco podobného by mělo být trestné uvádět do kin, je to klamání spotřebitele; nevěřím, že to píšu, ale - zlatej Troška ...
avenis
avenis
7 909 bodů
9
Já tento film vůbec nehodnotím z hlediska kvality scénáře, kamery, režijního vedení či jiných obvyklých úhlů pohledů. Já to vnímám jako dar všem starým hercům, kteří své herectví nebrali jako práci, ale jako neoddělitelnou součást svého bytí a pro které role v tomto filmu byla jednou z posledních příležitostí, jak ještě jednou dávat své herectví lidem a současně užít si to hraní i sami pro sebe. Každý z nás (skoro) bude jednou starý. A čím víc budeme staří, tím víc budeme tomuto filmu rozumět. (22.12.2015)
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Takový ten typ filmu točený pro TV Barrandov, prostě peklo. Jednu hvězdu dávám za herce staré školy, ti se aspoň snaží.

Dodatečné informace

Původní název:
Školní výlet (více)
  • Česká republika Školní výlet
Premiéra v ČR:
23. 2. 2012
Distributor:
Magnusfilm
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Předplatná

Powered byJustWatch