Já, mé druhé já a Irena

68%
Já, mé druhé já a Irena
Plakát traileru

Charlie Baileygates dělá už 17 let u policie. Je to dobrácký, tvrdě pracující chlapík vždy ochotný pomoci a také milující otec tří synů. Bohužel trpí poruchou rozdvojené osobnosti. Když přeruší léčbu, Hank jeho druhé já udeří. Je agresivní, pije jako duha a rád se pere. Charlie a Hank zkrátka nemají vůbec nic společného, kromě jedné maličkosti oba se zakoukali do Ireny Waters, půvabné ženy na útěku. Teď spolu budou muset Charlie a Hank svést boj o její přízeň. A jak tohle dopadne?




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7.5
Když si začínám myslet,že už mne nemá Jim čím překvapit,tak se pak objeví tento snímek a vše je jinak. Já,mé druhé já a Irena je šílená komedie,která si nebere servítky. Jim zvládl roli (dvojroli) naprosto geniálně a pokaždé když se na scéně objeví Hank,tak to stojí za to. Moc nerozumím tomu proč byli jeho tří synové tak sprostí - myslím že by se bez toho film obešel - ale to už je věc režiséra. Za mne jinak naprostá spokojenost.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
5
Nejlepšími postavami tohoto filmu nejsou Hank/Charlie a Irena (oba pořád hrají to, co známe - Carrey se přehnaně pitvoří a Zellweger je štíhlejší Bridget Jones), ale trojice Charlieho povedených tlustých synáčků a figurka Whiteyho (= Bílka), který se k dvojici na útěku připojí a (ve strachu ze společného nocování v manželské posteli se schizofrenikem obviněným z vraždy) nakrmí je výmyslem, že v somnambulním stavu vyvraždil vlastní rodinu. Hlučný humor, skutečného vtipu pomálu.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Dost možná vůbec nejhorší Carreyho film. Mrzí mě to, protože je to můj oblíbenec, ale když se to tak vezme, každý herec má takový kousek. Tohle mě skutečně neskutečně nudí, irituje a štve.

Dodatečné informace

Původní název:
Me, Myself & Irene (více)
  • USA Já, mé druhé já a Irena
  • USA Me, Myself & Irene
  • USA Ja, moje druhé ja a Irena
Premiéra v ČR:
14. 9. 2000
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
51 mil. USD
Tržby:
149,27 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Já, mé druhé já a Irena je dostupný s českými titulky

Podobné


Powered byJustWatch