Vyměřený čas

76%

Komentáře a recenze 57

Dle počtu bodů
sQelle
sQelle
2 814 bodů
10
Žasnu nad tímhle filmem. I když bych nechtěl vteřinu po vteřině odpočítávat svůj život, ale ta myšlenka je jednoduchá a přesto geniální. Proto si máme každý hlídat ten svůj život a když jsou nejbližší v problémech, je jim nejvyšší čas podat pomocnou ruku.
Edward
Edward
2 487 bodů
9
9/10
farb
farb
2 064 bodů
6
Dobrý původní nápad, který byl zcela rozmělněn nudným zpracováním.
Vurhor
Vurhor
2 021 bodů
6.5
Trošku s prošvihem, ale přece. Naprosto parádní námět film bohužel příliš nezachraňuje od poněkud chaotické dějové linky, která ve své podstatě téměř nikam nevedla. Možná to bude i tím, že Justin Timberlake je pro mě takovej "meh" herec, plus patřím k té menšině mužů, kterým se Amanda Seyfried fakt nelíbí. Třešničku tomu dává asi nejzajímavější postava Cilliana Murphyho, jenž ve filmu jen tak marně běhá a na konci je naprosto promrhaná. Ke konci jsem mu dokonce fandil víc než hl. hrdinům. Ono celkově bylo těm dvoum obtížné fandit, když se snaží nastolit takovej rádoby "komunistickej" ideál společnosti. Totálně jsem chápal hlavní záporáky, že je chtěli zastavit. Nic moc.
karlik4801
1 942 bodů
7
Od první scény mě to neuvěřitelné chytlo. Jen jsem žasl nad skvělým zpracováním toho nápadu. Už jen to se cenní. Ale i zápletka se povedla, dobrý scénář, dobrá hudba a dobří herci. Prostě kvalitní podávaná, ať jde už o akci nebo o prosté prchání před těmi špatnými. Justin Timberlake ze sebe vydal dostačující výkon, na to, že není čistě jen herec, hraje přesvědčivě. To většinou hrající zpěváci nebo zpěvačky nezvládají.
winetach
winetach
1 927 bodů
6
Nápad skvelý,originálny úžasný ale to prevedenie mi pripadalo nedotiahnuto a naivne... viem si však už dnes predstaviť kvalitnú dvojku
Marchikt
Marchikt
1 585 bodů
8
Nápad fajn, herci fajn, atmosféra fajn a v poslední řadě hudba fajn. Justin překvapil neboť jsem nevěděl, že se také věnuje herectví (měl jsem ho zafixovaného jako zpěváka). Murphy táhne a Amanda je pěkným ženským doplňkem. Námět není vyšťaven do maxima, ale jako náhled do tohoto sci-fi světa funguje dobře. 8/10
salisbury
salisbury
1 101 bodů
8
Jsem rád, že existují sci-fi ve kterých se vymýšlejí všelijaké zajímavosti o tom jak by to vypadalo kdyby..... Tyto představy nás pak nutí přemýšlet o dané situaci a většinou jsme rádi za to jak ve finále "spokojeně" žijeme. Zajímavý nápad s velmi slušným zpracováním.
Lukreczia
Lukreczia
784 bodů
8
Dosaďte za čas peníze a dostanete realitu....
scarecrow
708 bodů
8.5
Po dlouhé době originální sci-fi. Opravdu zaujme.