Jedna noc

AI
61%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Články 3

Erotické livechaty jsou v depresivní Jedné noci pekelné. Co když ale není zbytí?
Recenze10. 5. 2024
Erotické livechaty jsou v depresivní Jedné noci pekelné. Co když ale není zbytí?

Většina mužů by se proti takzvaným camgirls, které živě a za peníze streamují tělesné rozkoše a ukájí i zvrhlé choutky předplatitelů, možná nijak nevyhradila. Co když si ale takto přivydělávají vaše známé, konkrétně pak partnerka, s níž jste dlouho neměli sex a v hospodě do vás rýpou misogynní kolegové, kteří online místnost vaší ženy samozřejmě navštěvují? Ztroskotaná hudební hvězdička Adam (Adam Ernest) si za tohle všechno může sama a v psychologickém dramatu Jedna noc svým toxickým rozhodováním komplikuje život sobě i loajální Elišce (Vanda Chaloupková), která se zoufale snaží splatit jeho chyby a novorozenému synovi dopřát světlejší budoucnost. V kinech uváděný film Davida Laňky svého námětu plně nevyužívá a realisticky načrtnutou zápletku dotahuje příliš samoúčelně. Přece však kreslí depresivní začarovaný kruh, z něhož na devadesát minut není úniku.

Kinovýhled: Dorazí nová Planeta opic, bobři i česká novinka
Filmy9. 5. 2024
Kinovýhled: Dorazí nová Planeta opic, bobři i česká novinka

Máme tu druhý květnový týden, který do českých kin přinese pět nových premiérových titulů. Nabídka je tradičně velmi pestrá. Na své si přijdou fanoušci hollywoodských blockbusterů, nezávislých festivalovek i velmi originální zábavy. Dáte přednost opicím, nebo rozverným černobílým bobrům?

Co všechno lze udělat pro rodinu? Česká Jedna noc zkoumá téma livechatů a internetové erotiky
Filmy28. 3. 2024
Co všechno lze udělat pro rodinu? Česká Jedna noc zkoumá téma livechatů a internetové erotiky

Minulý rok nás český snímek Její tělo vzal na menší výlet do branže filmů pro dospělé. Tento rok se pak domácí scéna dotkne erotiky zase trochu jiným způsobem. Novinka Jedna noc si posvítí na internetový fenomén platforem a livechatů typu OnlyFans, jejichž popularita každým rokem roste a k podobnému způsobu obživy se uchyluje stále více žen. Jaké skutečnosti je mohou k takovému kroku donutit? A co to udělá s jejich blízkými?