Jedna noc

AI
61%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Komentáře a recenze 6

Dle relevance
i
iDNES.cz
50%

Ve vztahově-sociálním dramatu Jedna noc, které podle vlastního scénáře natočil David Laňka a v němž ústřední manželskou dvojici hrají Vanda Chaloupková s Adamem Ernestem, se vlastně osudovost dělí mezi dvě vypjaté noci.

Kinobox.cz
55%

Jedna noc má kvalitní herecké výkony a nejlépe funguje u nuzného kuchyňského dřezu, kde ztroskotaný muž lamentuje nad svým neštěstím vedle ženy utěšující dítě a chystající živý erotický stream. Spojení českého chcípáctví a prozápadnějšího společenského tématu bohužel kolísá a navzdory účelné bezvýchodnosti mnoho věcí zobecňuje a nerozvádí. Jakkoli provokativní argumentaci tak pod kypřícím nánosem manipulace nedostaneme.

N
NaFilmu.cz
70%

Celkově musím říct, že na mě film docela zapůsobil. Má opravdu silnou atmosféru, vyvolává v divákovi hodně emocí a přináší do hlavy myšlenky, jak hluboko až může člověk klesnout. Zajímavý je určitě i onen motiv spojený se sexem po internetu, který působí hodně odvážně.

F
FFFilm.cz
60%

Příběh chlapíka, který nepřetržitě činí nejhorší možná rozhodnutí, čímž ničí život sobě a své rodině, což všichni kolem mlčky trpí. Kdyby to bylo úžasně zrežírované, zahrané, nebo audiovizuálně zajímavé, mohlo by z toho být něco tak působivého jako "Rekviem za sen". Ale nic z toho se nestalo.

N
Novinky.cz
40%

Film nemá rytmus, jímž by diváka upoutal, některé scény se opakují, přičemž ty se řvoucím dítětem jsou doslova ubíjející. Víc než o lásce a o ztrátě intimity mezi lidmi, což by mohl být velmi zajímavý film, je tak Jedna noc o člověku, kterého jste nepotřebovali poznat.

K
Kritiky.cz

Drama jsem shlédla se smíšenými pocity, po nějaké době jsem se již začínala nudit, neboť to byly stále se opakující tytéž situace dokola. Ale jako výstraha před zhýralým životem může snímek dobře posloužit.