Boy Kills World

68%
Boy Kills World
Hlavním hrdinou akčního snímku Boy Kills World je hluchý mladík jménem Boy. Poté, co jako malý viděl vraždu svých rodičů, utekl hluboko do džungle, kde se ho ujal tajemný šaman a vycvičil z něho dokonalého zabijáka. Nyní se Boy vrací zpět a má jediný cíl - krutě se pomstít...



Recenze: Boy Kills World

Kinobox.cz
70%

Neotesané, roztříštěné a absolutně bez emocí. Na druhou stranu ale také naprosto utržené ze řetězu, přestřelené, po akční stránce špičkové, svižné a za všech okolností zábavné. Boy Kills World svým výrazným stylem a přepjatostí opravdu není pro každého, pro jeho čisté akční srdíčko si ho jde ale velmi snadno zamilovat. Počin, který nebude diváckým hitem, v jistých kruzích se ale může stát milovaným kultem.


JaraSlama
JaraSlama
2 014 bodů
7
Boy Kills World patří mezi nové filmy, které oživují akční žánr. Kombinuje zběsilou videoherní akci, klasické osmdesátkové snímky o solitérním mstiteli a komediální šarm. S producentem Samem Raimim a relativně neznámými herci, film přináší akční komiksárnu pro dospělé s ostrým násilím a originálním humorem. Bill Skarsgård exceluje v roli hlavního hrdiny, který je zároveň hluchoněmý a jehož hlas pochází z oblíbené videohry z mládí. Boy Kills World je odvážná a bizarní jízda, která zaujme diváky se znalostí akčního filmu a videoher. Navzdory drobným nedostatkům v přechodech mezi žánry film zůstává zábavný a originální díky svému směšnému a akčnímu stylu.


Dodatečné informace

Původní název:
Boy Kills World (více)
  • USA Boy Kills World
  • USA Boy kills world
  • USA Contra o Mundo
  • USA Contra todos
  • USA Пацан против всех
  • USA 滅世男孩
Premiéra v ČR:
25. 4. 2024
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
USA, Jihoafrická republika, Německo
Přístupnost:
18+
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné