Brutálnější než John Wick? Akčňák Boy Kills World ukazuje v novém traileru krvavá jatka

Brutálnější než John Wick? Akčňák Boy Kills World ukazuje v novém traileru krvavá jatka
Boy Kills World | Bontonfilm
Svou premisou se zdají být Opičí muž a Boy Kills World velmi podobnými kousky. V obou nás totiž čeká krvavá cesta za pomstou, jelikož hlavní hrdina přišel v dětství o své nejbližší a tvrdou dřinou se vypracoval v bojovou mašinu na zabíjení, co chce potrestat všechny viníky. Jenže zatímco v Opičím muži si režisér a herec v jedné osobě Dev Patel pomáhá využitím hinduistických motivů či špinavou atmosférou, debutující režisér Moritz Mohr spoléhá na co nejšílenější podívanou s velkou dávkou nadhledu.
Boy Kills World
Boy Kills World
68%
Jeho hrdina s tváří Billa Skarsgårda se tak bude mstít v post-apokalyptické budoucnosti, po tragédii v dětství bude hluchoněmý a s diváky hodlá mluvit hlasem ze své oblíbené videohry. Při cestě za pomstou a vyvražděním mocné dynastie Van Der Koyových, kterou bude reprezentovat Famke Janssen či Sharlto Copley, potkává řadu roztodivných postaviček a zúčastní se i šílené televizní show, v níž se zabíjejí lidé v ulítlých kostýmech a jen málokdo z ní odejde živý. A samozřejmě to bude celé maximálně přestřelené, nebude se to brát vážně a potečou u toho hektolitry krve.
Už minulé upoutávky ukázaly, že se tvůrci nebudou vůbec držet zpátky a kromě kombinace žánrových i videoherních propriet či špičkově natočené akce se utrhnou ze řetězu i z hlediska brutality. Necenzurovaná upoutávka pak v tomto ohledu možná ještě překonává veškeré předpoklady.
Boy Kills World: 2. trailer | Lionsgate
Tady se budou lidé zabíjet těmi nejzvrácenějšími způsoby a hlavní hrdina bude střílet záporáky do všemožných otvorů. John Wick se najednou vedle novinky zdá být z hlediska krvavosti slabým čajíčkem. Zda z evidentně velké porce nápadů a obrovského přívalu tvůrčí energie vznikl i akčňák, co bude držet pohromadě a nebude působit přeplácaně, zjistíme v českých kinech již 26. dubna.
Předtím se můžete podívat na žebříček nejlepších akčních filmů podle databáze Kinoboxu.
Zdroj: Lionsgate