Expendables: Postradatelní 2

79%

Komentáře a recenze 71

Dle počtu bodů
pantak
pantak
3 367 bodů
8.5
Tady v podstatě není co komentovat.Staří bardi se zase ukázali v tom nejlepším světle.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
9
Chybí tomu opravdu málo,aby EXPENDABLES 2 byl nejlepší akční film nového století.Známé tváře,které se tváří pořád drsně jak jsme to všichni v 80.letech milovali.Westův akční snímek je stejně intenzivní jako potenciální akční tvorba McTiernana.Vše klape od prvních minut,kdy nestíháme hltat digitální efekty,které propalují stříbrné plátno a nestíháme uhýbat všem kulkám co lítají kolem nás.Po všech stránkách je EXPENDABLES 2 dvojnásobně dynamičtější,mohutnější a silnější než jednička,takže minimálně 6*.Navíc při dalších projektech bude mít divák pořád hodnotný emocionální zážitek jako poprvé. A ten nástup Chucka je grandiózní !!! Bez těchto herců bude akční filmový svět o hodně chudší.
výfuk
výfuk
2 975 bodů
8.5
Chcete vědět jaké jsou rozdíly mezi Expendables 1 a Expendables 2? Pokusím se to zodpovědět tak aby neměl nějaký šťoural připomínky: více krve... jednoznačně více krve. Více střel, více akčních hvězd, více napětí a více obsáhlí příběh. Jednička se mi velmi líbila, ale už předtím jsem věděl, že se mi dvojka bude líbit víc, a taky že ano. Je fakt, že mnohým lidem se nemusí líbit, to jasné véítězství týmu, ale zase nutno říci, že (SPOILER!!!) ve filmu někdo zemře. Je tedy trochu ménědůvodné házet hned flintu do žita. Myslím, že trojka se mi bude líbit ještě víc, ale to teď sem nechci tahat. Jednoznačně musím říct, že jsem byl spokojen, byl jsem rád, že si ve filmu záhráli tito herci, jsem rád, že si konečně hvězdy typu Arnie a Bruce zastříleli a také jsem rád, že se můžu těšit na trojku a že můžu i gratulovat štábu, že přivolal další hvězdy typu Chana a Cage, kteří se na plátně (doufám) objeví déle než deset minut! Děkuji.
Edward
Edward
2 487 bodů
8
8/10
farb
farb
2 064 bodů
8
80%. U filmu, kde se před kamerou sejdou ty největší akční ikony, neberou se vážně a s obrovskými kvéry v pazourech hází jednu hlášku za druhou, nemůžu hodnotit jinak. Ano, má to drobné mouchy, ale přesto jsem se od začátku až do konce tetelil blahem - zkrátka dokonalý výplach!
karlik4801
1 942 bodů
10
Tady jde hlavně o starou akci se zakopanejma hláškama. No ale kdo si to rád neposlechne? Všude střílení, vraždění, mlácení a tak to má vypadat. V čele nejakčnější hvězdy, které kdy na plátnech fungovali. Už na začátku se předvedlo bojové umění a zabijačka ve stylu omsdesátek. Celou dobu stopáže si Postradatelní dokázali udržet správně tempo. Nejvíc nám tu hláškoval Arný, to když člověk slyší, nemůže hodnotit negativně.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
8.5
Dobrá partička.
brbla666
brbla666
1 534 bodů
10
tento film se opravdu povedl,všichni herci byli dost využiti.možna tam někteří schazeli.
Pedro24
Pedro24
1 504 bodů
9
Dobré martial arts obsazení, super akce, příběh a cameo Chucka Norrise(:
Nevka
Nevka
1 503 bodů
9
Tak jsem si to odchytl a skočil jsem si na premiéru. Na trailery jsem se nedíval, aby mi toho víc zůstalo do filmu. Jestliže jsem si myslel, že nikdo nepředstihne hláškující Avangery, mýlil jsem se. Hlášky v Expendables 2 byly prostě úžasné, a bez nich by to snad nemohla být ani taková zábava (nebudu je vám tu vyjmenovávat, protože v kontexu vyzní o mnohem líp. Když po Avangerech přišel Temný rytíř povstal, už jsem za žádnou cenu neočekával, že se mu něco v akci a samotné dějové linii vyrovná. Ale nemožné se stalo skutečností! Jelikož Expendables 1 postrádaly hlubší dějovou linii, Simon West tomu dodal něco do čeho seděla všechna akce, a především velké pozitivum filmu nástupy na scénu spolu s hláškami. Četl jsem si recenzi Spáčilové v MF Dnes, kde psala, že jakmile se Chuck Norris vynoří vítězně z kouře, celý kinosál začne nadšeně tleskat, naše kino naopak vybuchlo smíchem a Chuck to nakonec dorazil se Stallonem tím že: Stallone: " Slyšel jsem, že tě kousla kobra královská. Chuck: To je pravda, ale po osmi dnech ukrutných bolestí kobra zemřela." To už se celé kino nekontrolovatelně řehtalo. Nástupy Arnolda taky vydařené, ale měl bych jednu speciální pochvalu pro Dolpha Lundgrena, který předvedl famózní herecký výkon a dodal tomu ještě na kvalitě. Ladnost a brutalita od druhého filmu nezažila ústup, ba naopak se ještě zlepšila. Pro mě to byl prvotřídní filmový zážitek, a já nemůžu jinak než dát Expendables: Postradatelným 2 pět plně zasloužených hvězdiček.