Kamarád taky rád

74%

Komentáře a recenze 47

Dle počtu bodů
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
6
Když to vemu hodně stručně, jde o naprostou pohodovku která mimochodem nepřekonala "Hlavně nezávazně." Kutcher a Portman jsou minimálně o půl hvězdy lepší. ale pořád se u toho člověk slušně zasměje ;) 60%
bidlobox
3 802 bodů
7
Wow! :)
nikol125
nikol125
2 781 bodů
10
Skvělé :)
Edward
Edward
2 481 bodů
9
9/10
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
4
Vzťahy, vzťahy, vzťahy. Bleee... Ukričaný film.
Kuca25
2 132 bodů
8
Film, který má pro mě osobní přidanou hodnotu a který jsem dlouho neviděl mě i po těch deseti letech zase bavil. I přes to, že od snímku fakt nemůžeme čekat nic víc než komedii tak je to parádní. Většinou když se dívám na romantické komedie, tak se vlastně jen usmívám, ale skutečně nesměju. Fakt, že mě dokázal tenhle film rozesmát mu zvyšuje hodnocení. Hlavní dvojice nezklamala, avšak film táhne spíš Mila Kunis. Ne že by byl Timberlake nějak výrazně špatný, ale Mila je zkrátka více herečka. Příběh taky není nějak hrozně vyumělkovaný, ale hlavní je že jsem se bavil a trochu zavzpomínal. Takže za mě rozhodně zasloužené 4 hvězdičky.
karlik4801
1 942 bodů
9
Celou dobu jsem jen čuměl jak může být komedie propracovaná. Většinou jsou dobré komedie bez příběhu, nebo u nich převažuje romantika. Tady se dá ale zasmát a dívat se na dobrý film. Dokonce jsem viděl i pár hezkých momentů, třeba oběd s tátou na letišti, to se mi líbilo. Moje škoda, že jsem to tak dlouho odkládat, Kamarád taky rád je přitom tak příjemný snímek. Celým filmem jsou doprovázeny dobré písničky, což bych nečekal, že někdy u nějaké komedie pochválím. A taky koukám že je Justin Timberlake celkem dobrý herec, to samé Mila Kunis. A rozhodně nejlepší postava je ta, kterou ztvárnil Woody. Už se těším na další shlédnutí, škoda že se mi to nevejde do topky.
winetach
winetach
1 927 bodů
6
Veľmi svieža komédia, ktorá trocha prekonáva Holywoodske klišé, aj keď... a Džastin Timbrlejoo je už lepší herec ako spevák sa mi zdá :)
psico
psico
1 671 bodů
8
Zábavná komedie p tom, jak si najít nové přátelé v novém městě ale nechcete toho přítele ztratit, když se s ním zapletete. Ba co víc časem to může být ku prostěchu, protože protějška dobře znáte a jako kamarádi si všechno říkáte. Ideální filmek na takové to domácí žvýkání ;) 8/10
Terezie_Terez
Terezie_Terez
475 bodů
7
Další klasický romanťák, v tom pozitivním slova smyslu. Zajímavé podání a dobře zahrané