Kamarád taky rád

74%

Komentáře a recenze 47

Dle počtu bodů
Batista
Batista
445 bodů
6.5
Příjemný film, na který se hezky koukalo.
Dzany
Dzany
408 bodů
7
Klasická tříhvězdičková zápletka s neskutečně sympatickými herci (+ 'smokin hot' Kunis) okořeněná vtipným charakterem Woody Harrelsona (opravdu, hrál ten chlap někdy špatně ?). Bohužel hned pár minut po zhlédnutí zapomenete těch pár cool hlášek, kterým jste se v duchu smáli a vzpomenete si maximálně tak na scény, jež byli v traileru. Nicméně, děj ubíhá hrozně rychle a celý snímek naladí do příjemné atmosféry.
prcek1712
355 bodů
10
nejlepší film ! :)
TemnýProrok
TemnýProrok
336 bodů
8
I když pana Justina Timberlaka moc nemusím, tak v tomto snímku mi kupodivu nevadil a bavilo mi to. Možná to bylo zmínkou o prstu v jeho zadku, ale spíše šlo o fungování ve dvojici s Milou Kunis. Woody Harrelson mne tu bohužel trochu zklamal, ale to bylo spíše jeho postavou, než jeho výkonem :)
dana-hrozkova
318 bodů
7.5
Další z řady romantických komedií, ale tenhle mě docela dostal. Je hodně vtipnej. Mezi Justinem Timberlakem a Milou Kunic to správně jiskří. Příběh je uvěřitelnej, možná se jen člověk zeptá, že spolu nezačli chodit dřív. New York má taky svoje kouzlo. Naprosto mě dostala máti hlavní hrdinky.
Mysteriolord
144 bodů
7
Konečně jsem videl oblíbeny film mého bratra a je to okej. Je to taková blbina, ale podle mě si ji každý užije,
vexx
104 bodů
9.5
jedna z nejlepších romantickych komedii poslední doby vůbec :)
Radek Hnilička
100 bodů
6.5
Romantická komedie, kde si lze užít fajn konverzaci s příjemnou hlavní dvojicí natolik, že vám podstrkovaná aureola amerického způsobu života, jako toho nejlepšího možného (samozřejmě za nezbytného dosazení fakt "cool" gaye), ani nezpůsobí mimovolné ohrnutí spodního rtu. Ale ten název by se mohl jmenovat klidně jinak. Jinak tak 65 procent je akrorát
tempest
80 bodů
7
Jedna z těch lepších romantických komedií, na kterou se vydržíte dívat od začátku do konce. Kunis tomu dodala šmrnc.
Kozetka
51 bodů
5.5
Příjemný spád, propracovanost, ale pořád klišoidní konec.