Všemocný

77%

Komentáře a recenze 45

Dle počtu bodů
karlik4801
1 942 bodů
5.5
Poslední dobou se setkávám s filmy, které mají nějaký určitý nápad a já v tom vidím něc nového. Ať už jde o prostý scénář, nebo o zpracování. Tady se mi líbí ten děj, zápletka není nijak hlubší. Ale to o co jde, tedy jen o nějaké super pilulky. Takovýhle nápad mě zaujal a já to chtěl vidět až do konce. I herecké představenstvo mi vyhovovalo, hlavně tedy Bradley, protože ostatní postavy měli hrubě málo prostoru. Z těch zajímavějších filmů, na které narážím, je tento ale nejslabší. Nabízí jen dobré herce a dobrý děj, to hlavní co se v ději odehrává ale po chvíli mizí.
Siddharta
Siddharta
1 768 bodů
7
Dobrý nápad, sem tam trochu přitažené za vlasy, i když bereme v potaz sci-fi námět. Stačilo málo a mohlo to být výrazně lepší.
Azrael93
Azrael93
1 476 bodů
10
Už jsem chtěl tento film okomentovat delší dobu, ale čas jsem si našel až dnes. Každopádně, je to opravdu velké dílo. Potenciál tohoto filmu byl ve veliké výšce, a dle mého názoru, se mu podařil naplnit. Od začátku do konce to šlape na plné obrátky, námět je takřka neokoukaný, svižný, svěží. Výkon Roberta De Nira je asi netřeba komentovat, je to pan herec a i zde hrál výborně, ovšem, ten kdo mě opravdu velice příjemně překvapil, je Bradley Cooper. V roli Eddiho je úžasný, a jen to dokazuje, jak je tento herec nedoceněný. Prostě a zkrátka, podle mě to na plný počet má, takže 5 hvězdiček a 100%.
dráza
dráza
888 bodů
6
takovou drogu bych občas potřebovala.
Dzany
Dzany
408 bodů
9.5
Superchytrý film, který ztrácí na trochu lacinějším a nedokončeném scénáři. Hodina a půl nabitá akcí a adrenalinem, která diváka opravdu vtáhne do sebe a vypustí až při závěrečných titulkách. Bradley začal hrát a u mě se propracovává z playboye na herce, kterému se budu věnovat i v budoucnu. De Niro je jistota a Anna taky neurazila. Po druhém zhlédnutí (v mnohem lepší kvalitě) zvedám minimálně na 95% a odpouštím všechny chybičky, které jsem předtím ať už jmenoval nebo si jen myslel. Takhle má vypadat inteligentní, vtipný, svižný film.
Režisér
Režisér
179 bodů
9
Tomuto filmu přidává body, že každý člověk by si přál být chytřejší. Dnešní výtvarní umělci nemusí umět nic, stačí jim ovládat tři světové jazyky a jsou IN. Film s happy endem a návodem na genialitu nic víc nepotřebuje, ale tenhle má i skvělé herecké obsazení a zvuk. 90%.
Finarfin
65 bodů
8.5
"Nejedu náhodou na NZT?" Toto jsem si říkal při revolučních kamerových postupech, ne nepodobných Aronofskyho epileptickým efektům, vypiplaných takřka k dokonalosti. No a z modrookého Bradleyho Coopera se nám stal Pan Herec; takových sympaťáků pobíhá v současném Hollywoodu až bolestně málo...
pavel-svoboda
56 bodů
10
Jeden z mých nejoblíbenějších filmů, který jsem si pustit i po letech znovu. Kdo by nechtěl být chytrý jako Eddie a se svými schopnostmi zbohatnou na burze, napsat knížku přes noc nebo cokoliv jiného. Stále doufám, že najdu něco podobně zajímavého. Škoda, že mě seriál až tak nechytl, našlo se ale pár podobných filmů jako Transendence a Lucy. Vím, že podobné léky už jsou, ale ty vedlejší účinky mě trošku odrazují.
Kawanr71
Kawanr71
27 bodů
7
Energická zábavná jízda pro vaše mozky naboostované zázračným přípravkem NZT-48!
Hunter1
Hunter1
27 bodů
10
Super film rozhodně doporučuju.
  • postavy
  • příběh
  • herci