Finarfin

Vit V
65

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Gympl
    Gympl (2007)
    4.5
    Při sledování tohoto filmu jsem se bavil asi podobně jako v hodinách českého jazyka. Možná ještě méně. Film se snaží za každou cenu vypovídat o dnešní generaci, ale v této poloze žalostně selhává už jenom kvůli křečovitým dialogům a kameře, která se snaží zabírat obličej za každou cenu tak blízko, že si mohl štáb nakoupit rovnou mikroskopy. Obrovské zklamání, velice se divím, kam se za těch 20 let dokázala vytratit kvalitní česká herecká, scénáristická a režisérská škola; vždyť filmy ze školního prostředí jsou perlami československé kinematografie! P.S: Film bych pojmenoval České graffity, neboť více než polovinu filmu vidíme dvojici Tomáš Vorel + Jirka Mádl čmárající po jakékoliv rovné ploše.
    Jak jsem rozpoutal 2.světovou válku
    Jak jsem rozpoutal 2.světovou válku (1970)
    9.5
    Bránicintrhající a srdcepotěšující komedie s perfektním Marianem Kociniakem v roli toho největšího smolaře. "Brzy budou naše všechny krávy z Polska, Francie a později z celého světa...." - "Búúúúúúúúúúúúúúúúúúú" -"Pomóc, býk" Polské válečné filmy miluju :-)
    Nebeští jezdci
    Nebeští jezdci (1968)
    9
    Silný příběh o československých letcích v RAF. Je vidět, že válečné filmy nedělají středoevropské kinematografii ostudu (ať už mírně komediální či vážné). Zakončení filmu drtí psychiku!
    19. epizoda
    19. epizoda (1987)
    0.5
    Jak natočit film pro americkou mládež očima tvůrců tohoto filmu: Vezměte nejlevnější digitální kameru jakou lze sehnat (nejlépe točte mobilem), napište scénář pro lidi s IQ 40 po úrazu mozku (ale film se dá udělat i bez scúnáře, že...). Do hlavních rolí obsaďte své známé a učesejte je na Bíbro-Zacoefronmany a nakažte jim, ať se tváří jako Šaning Tetjům říznutý Robertem Patyzónem. Pobíhejte si po lesíku za Horníma Kotěhůlkama, padejte do exkrementů, na hýždě a chovejte se jako puberťáci. Hotovo? Právě jste vytvořili světový 10D klenot světové kinematografie - nejenomže máte tři rozměry - délku, šířku, hloubku - dostanete také další rozměry jako tepelnou energii ve vaší hlavě, když se o vás pokouší infarkt, halucinogenní prožitek s netušeným pátým rozměrem... Divíte se Glumovi, že vyzradil na mučidlech, kdo má Prsten? Kdyby mi tohle Nazgulové pouštěli, tak taky zradím!!!
    Spawn
    Spawn (1997)
    1
    100% koncetrace síry a jiných pekelných látek. Strašlivé herecké výkony, děsiví "CGI" leviatani(samozřejmě jinak než tvůrci zamýšleli) a odporný úchylný klaun-ďábel jako z špatného filmu. Že by měl připomínat Jokera...? Špatný film, ale ne tak špatný, abych se u něj zvrhle bavil.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci