Prokletý ostrov

86%

Komentáře a recenze 72

Dle počtu bodů
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
9.5
Krásný film, u kterého do teď nevím co bylo vlastně skutečné a co byla tedy pravda. Po 3/4 filmu vám předhazují, že všichni co sem přišli byli vlastně v pohodě, a že si je tu všechny drží na pokusy, a ve velkém finále se vlastně dozvíte, že to je lež, ale nemůžete si tím být jistí...
kery-
kery-
3 671 bodů
8
Šmáknul jsem si do sytosti! Až teda na jednu věc..Klišé konec ve stylu "celý je to o tobě" tu byl už tolikrát..
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
10
Martin Scorsese opět dokázal, že je jedním z nejlepších filmových kormidelníků! Děj byl naprosto strhující, chvílemi jsem nevěděl kde je vpravo a kde vlevo! Famózní Leonardo jako obvykle a k tomu atmosféra britského počasí jako u Alfreda Hitchcocka. Zmáknuté perfektně s otevřeným koncem, kdy jsem o tom ještě dlouho po shlédnutí přemýšlel. Five!
saboter
saboter
3 564 bodů
9
Povedený thriller který utočí na něco co si moc filmů netrofá na vaší mysl. Zkrátka musíte hodně věcí pochopit jinak a až do konce vás atmosféra pohltí a navíc plus ktomu si připočtěte naprsto excelujcí role film je proto hodně určenej pro dopspělé publikum a dokonce si troufá ne dětské násilý co bylo dost tabu a ktomu eště parádní zakončení.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
9
Scorseseho atmosféra byla neuvěřitelná,precizně vymyšlená a od režie přes kameru:až po scénář naprostá dokonalost ...Hutná atmosféra plná dramatu,napětí a strachu,která se dala krájet.DiCaprio ve skvělé formě,celý koncept je myšlenkové podhloubí,které dokáže diváka přivázat k židly a do závěru nepustit.
výfuk
výfuk
2 975 bodů
10
Tento film neřadím mezi ty supr čupr nej..... ale je to určitě jeden z nejlepších filmů na světě. Di Caprio se z vyzáblého milovíka z Titanicu stal mistr herectví. Během jednoho roku Di Caprio natočil dva super filmy a asi ty svoje opravdový nej. Překvapuje mě, že film je z režijní aktovky Scorseseho. Fincher by se možná na to hodil víc, ale herec. obsazení bych neměnil. Genialita filmu je zrádná a úžasná. Di Caprio, Ruffalo, Kingsley jsou prostě úžasní. Toto je spíš doplněk - ale zaplatil bych hodně peněz zato abych zjistil, jak by film vypadal v režii samotného Finchera a nebo Nolana :-). Děkuji Scorsese.
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
9.5
Nádherný film plný napětí a výborných hereckých výkonů. Tento snímek by si neměl nechat ujít žádný filmový fanoušek.
Ombak_Penari
2 764 bodů
9.5
Geniální. Neuvěřitelně atmosferické, inteligentní a skvěle propracované. Pointa příběhu sice každému během sledování začne docházet ještě před finále, ale stejně si až do konce nejste úplně jisti, co je pravda a co lež nebo halucinace. Nemám snímku vlastně co vytknout, můžu jen chválit. Žádná zbytečná scéna, žádné hluché místo, jen perfektně se zamotávající a prohlubující příběh, který absolutně nedá vydechnout vaší pozornosti. Tohle mystery v téměř gotické atmosféře je přesně dílo pro mě.
Edward
Edward
2 487 bodů
9
9/10
Hare77
Hare77
2 051 bodů
8.5
Tak takhle má asi vypadat thriller ! Nářez ! Výjimečné, dobré, děsivé, temné a pomalé.