Pokání

79%

Komentáře a recenze 47

Dle počtu bodů
farb
farb
2 064 bodů
10
Neskutečně silný emocionální zážitek, který pokaždé zasáhne se stejnou intenzitou.
katarinaa
katarinaa
1 052 bodů
10
ten konec mě dostal. film je sice dost utahaný, ale ta láska a hlavní herci ho dokážou utáhnout. především tam hrají moji dva oblíbení herci, které miluju, takže to nemůže být špatný film ;)
  • samé překvapení
  • stopáž je sice trochu delší, ale aspoň má člověk čas při filmu trochu zpracovávat ty emoce
Melody Harkness
Melody Harkness
1 032 bodů
5
Film mě neskutečně nebavil. Příběh "alá" jak malá blbka zkazila všem život. Průměrné zpracování a potenciál herců nevyužitý. Nakonec ještě zjistíme, že to vlastně není tak jak to mělo být a snaha tvůrců z nás na poslední chvíli vyrazit pár slz.
Lydie
Lydie
255 bodů
9.5
Kvalitní adaptace nejznámějšího románu Iana McEwana, nadstandardní herecké výkony, krásná hudba, výborná kamera. Film o nešťastném rozhodnutí, o jeho důsledcích, zkažených životech nevinných lidí, kteří vám nikdy neodpustí. O pokusu o nápravu, na kterou je většinou pozdě.
starskyxaj
starskyxaj
108 bodů
8.5
určitě film stojí za alespon jedno shlédnutí ale mohl být trošičku kratší :P hodně emotivní
Lusil
74 bodů
0.5
Hrůza. Tak přehnaně sentimentální, hloupý a absurdní film jsem snad ještě neviděla. Celý film jsem myslela na to, že by si Briony zasloužila profackovat, a na to, kdy už to konečně skončí. Jediné co film zachraňuje jsou herecké výkony Jamese a Keiry.
miroslav-dibdak
27 bodů
7.5
Film Pokání bych rozhodně nezařazoval mezi válečné filmy,nýbrž mezi romantické drama se smutným koncem.Naprosto nezáživný film s dobrou prací režiséra Joa Wrighta a herečky Saoirse Ronan,která také stvárnila nezapomenutelnou roli ve filmu Útěk ze Sibiře.Kamera dobrá a proto dávám 72%