Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder

88%

Komentáře a recenze 50

Dle počtu bodů
brbla666
brbla666
1 534 bodů
10
Tento díl je asi nejlepší ze všech dílů.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
10
Téměr perfektní pokračování.
Pajmen
1 204 bodů
9
Skvělý scénář, jehož třešničkou je kultovní věta: "I am your father."
Ciiiri
Ciiiri
949 bodů
9.5
Hvězdné války!!! Kultovní sága, kdo je neviděl jako by nežil. Stará trilogie má své kouzlo. Úžasné zpracování, skvělý příběh... Musíte vidět.
voleman
voleman
927 bodů
10
Nejlepší díl Star Wars jaký zatím vznikl. Výborná temná atmosféra, které žádný jiný díl nedosáhl, revoluční triky, hudba od Johna Williamse, kterou považuji za nejlepší co kdy k filmu vznikla a nezapomenutelné legendární scény typu Luku jsem tvůj otec dělají z tohoto díla jeden z mích top filmů.
jan-hrouda
863 bodů
10
Jeden z nejpodmanivejsich dobrodruznych a fantastickych filmu vubec. Mam rad cele Hvezdne valky, ale tahle epizoda je o neco vys, a to hlavne diky nezamenitelne atmosfere. A pak samozrejme bitva s kracejicimi tanky, pasmo asteroidu, Boba Fett, Oblacne mesto a zaverecne drasajici pohledy na rebelskou flotilu.
JamesConnorGeek
823 bodů
10
Dojmy - Pokračování Nové Naděje a doposud pro mě 2 nejlepší Star Wars film (První je Pomsta Sithu). Opět se nám tu vrací naše milované postavy jako Luke, Leia, Han a více výrazný Darth Vader. Děj tu odsípá svižným tempem než minulý film a je více zajímavý a akční. Hudba je tu opět na skvělé úrovni, Akce taktéž a hláška "I am your Father!" nejlepší filmová hláška! Celkové Hodnocení - 100%
Vetstormy_
Vetstormy_
471 bodů
10
Temné, depresivní a přesto nejlepší Star wars věc, co kdy byla vytvořena.
Annie555
Annie555
354 bodů
9.5
Pro mě nejlepší díl série, ledová planeta - skvělý nápad i když pro Lucase asi hodně náročný na kulisy, rozdělení linie na Lukovu a Hanovu hodnotím více něž kladně, rozhodně lepší než u Pána prstenů na Frodovu a Aragornovu. Hodně se mi líbilo Hanovo obletování Lei, bylo to o něco jiné než u jiných filmů.