Mlha

76%

Komentáře a recenze 41

Dle počtu bodů
BUtLA
368 bodů
6
Po druhém zhlédnutí po letech mě (když pominu vtipně vypadající efekty) překvapila zvláštní melodramatičnost, která mi úplně neseděla k tomu, jak se film snažil působit vážně.
B3Dr1Ch
B3Dr1Ch
318 bodů
9
Jedna z adaptací Stephna Kinga ktera je absolutně skvělá. Nemám moc rád horory a kdo je nemá rád a má slabší povahu tak ať radši nekouká. Ale tenhle snímek jsem viděl vícekrát a nechci to spojlovat ale ten konec si prostě nedáte. I postavy jsou domyšlené a jako celek to působí dojmem že celý film pomalu nezavřete ůsta ůdivem :)
Adacek
Adacek
307 bodů
6
Tohle že má být horor? Smál jsem se hlouposti těch lidí víc, než se bál. To, že přilétnou mimozemšťané a zabíjejí, to už tady bylo, takže očekávám něco víc než pár lidí v obchodu, kteří nám mají ukázat, jak jsou lidé hloupí. Ještě mě pobavilo, že je to film přístupný na Slovensku od 18+(a to jako proč?). Jen ten konec, ten byl dobrý...
vojtadzurik
80 bodů
9
Jde o nízkonákladový film soudě podle toho, ze cely příbeh odehráva v jednom obchode. Autor poukazuje na zvířecí vlastnosti, pokud se človek ocotne v siruaci, resp, ohrožení svojí maličkosti. Na ovlivnování davem a davů. Zejména konec je neuveritzelny a naprosto šokující! poukazující na jedno pořekadlo, 'nadeje umira posledni'. Zde se poruseni tohoto pravidla vymstilo tou nejhorsí odpovedí!
kubomonty
18 bodů
7
Hned z uvodu ma potesila narazka na Kingovu seriu The Dark Tower v podobe obrazu Rolanda a Temnej Veze. Ale k filmu: Namet je skvely, jedna sa o Kinga. Od rezisera filmov The Shawshank redemption a The Green Mile, Franka Darabonta, som cakal viac. Nejako ma nepresvedcili narychlo varene emocie vykreslenych postav. Musim vsak pochvalit postavu nabozenskej fanaticky, ta ma vytacala do nepricetnosti. Celkovo slabsi film, ktory vytiahol hlavne zaver.