Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje

85%

Komentáře a recenze 57

Dle počtu bodů
ELKOZENDU
66 bodů
8
film s přelomovými efekty který je i dnes zábavný. Samozřejmě dnes už zápletka je docela absurdní a i hromada scén, ale člověk musí brát v potaz že je to vlastně první hodně digitální film. Skvělý otvírák do star wars světa který skvěle představuje svět a postavy. Zápletka jednoduchá ale zábavná. Tento film prostě už dnes nejde nijak moc hodnotit. Prostě zábava.
danik02
57 bodů
9
Star Wars nabízejí dokonalý filmový zážitek. Triky a výprava, za které by se nemusela stydět ani řada filmů vznikajících v současné době, neskutečná hudba, která vešla do hudebních dějin, a příběh, který se nikdy neomrzí... Je to opravdová klasika a George Lucas si všechny superlativy, které na jeho hvězdnou ságu pějí kritici a fanoušci právem zaslouží.
Stebre
Stebre
33 bodů
8.5
Keď som videla prvýkrát Hviezdne filmy, ohromilo ma to. Úžasný bol Harrison Ford. Taká úžasná rozprávka. Je síce pravda, že keď som sa na to pozrela po rokoch, už to pôsobilo oproti dnešným technicky, technologicky vyspelejšie, zastarale, takmer detsky. Ale na ten pocit, keď som to videla, nezabudnem - ohromenie, zábava, jednoducho super.
God of War
God of War
9 bodů
6
Není to nejlepší ale deto
  • Star Wars
  • nejdivnější souboje v celim star wars
Smazaný uživatel
0 bodů
10
Musím uznat, že George Lucas natočil super sci-fi film, a to jsem Star Wars dlouhou dobu ignoroval.
Smazaný uživatel
0 bodů
10
Úžasný film který nám představuje skvělý a zajímavý svět Star Wars. Ikonický zaporak se skvělým designem který patří mezi mé nejoblíbenější, úžasný scénář a skvěle herecké obsazení a výkony dělají tento kultovní snímek tak úžasný. epizoda IV je úžasná ale u mě to bude stále epizoda V která je nejlepší.