Já, robot

81%

Komentáře a recenze 49

Dle počtu bodů
harry456
harry456
2 437 bodů
8
Skvělé efekty, skvělý Will Smith. Impozantní zápletka.
psico
psico
1 671 bodů
8.5
Člověk, který v roce 2035 nevěří robotům a ostatní ho mají za paranoidního blázna? Pro mě je to důkaz jak naše společnost degeneruje a stává se čím dál lenivější. Přestava, že takhle budeme žít v budoucnu se mi ani trochu nelíbí. Nicméně, jestli takhle skončíme, dopadneme bledě pokud nás někdo jako Will nevytáhne z průšvihu :)
pokladnik
pokladnik
1 602 bodů
10
S tímto filmem jsme si sedli na první dobrou. Will Smith jako cynický detektiv Spooner který nenávidí roboty (jako jediný) zde odvádí výbornou práci. Hlavní je myšlenka filmu o slepé důvěře v roboty vštěpovanou jim všudypřítomnými reklamami a o tom jaká je to chyba přestat používat zdravý selský rozum. Skvěle natočené sci-fi s hlubokým morálním přesahem..
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
10
Skvělý fim plny akce.Will jako vždy nezklamal.
brbla666
brbla666
1 534 bodů
10
Výborné sci-fi.
sugi
752 bodů
10
... dobře natočený Asimov ...
Pája DJ
Pája DJ
681 bodů
8.5
Skvělé akční sci-fi, které je prostě nadčasové a můžete na něj koukat stále dokola. Pravidla I. Asimova jsou neměnná a ve filmu stále platná. Will Smith skvěle ztvárnil svoji postavu pochybujícího policisty, který se snaží odhalit pozadí plánované revoluce. Nutno vidět :o)
Ethan Hunt
Ethan Hunt
620 bodů
9
Děkuji tomuhle snímku za to, že jsem velký milovník do sci-fi. Skvělý Will Smith v hlavní roli, se svými conversky, a ještě sportý nezapomenutelný Shia LaBeouf ve vedlejší roli. O scénáři nemusím nic psát zkrátka geniální Assimovi povídky.
Dubínka
577 bodů
8.5
Velice zdařilé a celkem inteligentní akční sci-fi, které ani na chvilku nenudí. Skvělí a inteligentní scénář s vynikajícím Willem Smithem a i s ostatními herci, kteří jsou ve svých rolích výborní, zaručují to, že se budete celou dobu dobře bavit. Já robot má také skvělé triky, které i po devíti letech vypadají stále velmi působivě. Takhle prostě má vypadat povedené vysokorozopočtové akční sci-fi. 85%
mausis
mausis
370 bodů
9.5
Jak může vnést skeptik humor a vtip do příběhu? Snadno, když pesimistického policistu hraje Will Smith.Ale chápu ho...Prolínání nedůvěry v techniku a umělou inteligenci s neustálým dokazováním, že se bez ní neobejdeme. A pak neschopnost připustit, že je něco jinak, zaběhlá rutina brání prozření, mezitím si život cestu vždycky najde. Nádherné zpracování, efekty, které vtáhnou do děje a činí celý příběh uvěřitelným. Emoce střídají akci a vtip, napínavý děj vás nenechá v klidu, nutí k zamyšlení a přitom pobaví.Skvělý film.