Donnie Darko

81%

Komentáře a recenze 27

Dle počtu bodů
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
10
W.A.U.!!! Michael Andrews & Gary Jules - Mad World!!! P.S.:Nevíte někdo, jak to bylo doopravdy s tou Šmoulinkou?? :-))
kedl
kedl
6 380 bodů
9
Chvíli to trvá než to člověk trochu pobere, ale jinak suprový film. Úžasný Gyllenhaal jako Donnie Darko, jedna z jeho nezapomenutelných rolí.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
9
Před filmem jsem neměl ani nejmenší tušení o čem to je a do čeho jdu. Navnadilo mě zdejší vysoké hodnocení. Hned po shlédnutí jsem zůstal sedět s "otevřenou hubou". Něco takového mě už hodně dlouho nedostalo. Za nedlouho jsem si to musel pustit znova, protože mi ještě pár věcí nedocházelo. Naprosto mě to uchvátilo! Hlavně "mladík" Jake Gyllenhaal, který to zahrál, jako starý mazák, klobouk dolů. Jenom škoda, že další filmy Richarda Kellyho nejsou ani z poloviny tak dobré...
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
6
Jako celkem nuda. Koukat na to na tripu asi bych se bavil víc. Dávám tři a to může bejt ještě emo Donnie rád. 50%
Floridsky
4 376 bodů
10
Takhle jednou jsem narazil na song Mad World a pod ním byl klip právě z Donnie Darka. Ihned jsem si film opatřil (Director cut) a NEMÁM SLOV! To je tak brilantní, to tajemno celý film a konec tak... Kouknul jsem se pak během týdne ještě 3x. Takový geniální scénář napsat v 25ti letech a pak to ještě tak mistrovsky zrežírovat - smekám. Jake předvádí fantastický výkon a ostatní mu zdatně sekundují. Je tu i hodně silných momentů a emoce se hrnou, jako byste to prožili. Unikátní záležitost!
Petrson
Petrson
4 166 bodů
7.5
Velmi zapeklitý film, kde režisér Richard Kelly ( snad ne příbuzný s alchymistou Edwarem Kelly) se pouští do mystérií, která jsou neprovoplánovitá, jak kdyby od Lynche a film točí, jako kdy byl režisér Darren Arronofsky. Magické, poutavé, šílené....
kubas369
4 086 bodů
10
Proč 5 hvězd, no asi proto že ten film a toho blbýho kralíka prostě nemužu dostat z hlavy tak asi proto ne??
bidlobox
3 802 bodů
8.5
Působivé. Jen nevím, zda úplně pochopené.
kery-
kery-
3 671 bodů
8
Těžko hodnotit něco, co evidentně nechápe ani sám režisér. Pro mě jedno velké WTF, které je ale kurevsky WOW.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
9
Po tomhle filmu půjde Richard Kelly do nebe.Dlouho jsem nepocit'oval tak krásné vnitřní pocity,jako při tomhle filmu.Vždy jsem se pousmíval s Donniem Darkem,když měl vize.