G.I. Joe

66%

Komentáře a recenze 37

Dle počtu bodů
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Skvělá akční podívaná!
Krupe
Krupe
2 278 bodů
6
Slaboduché, i ty některé triky budou za nějaký krátký čas zastaralé. Brendan Fraser tam má pěkný štěk a Dennis Quaid, tak takovou děsnou roli jsem u něj ještě neviděl. Nakonec jsem u toho usnul. Na to, jakou to mělo reklamu, tak nic moc.
karlik4801
1 942 bodů
4.5
Akčně vyváženo, ale co se týče toho obsahu nic převratného G. I. Joe nenabízí, bohužel. Čekal jsem mnohem větší události, skoro nic se nestalo. Jen střílení, šermování, otočky, skákání. Po téhle stránce naprosto dostačující. Viděl jsem i pár dobře vypadajících scén, mluvím o tom běhání v obleku, vypadalo to prostě dobře. To má ode mě velké plus. A jelikož je využíváno vizuálních efektů, je to trochu zklamání, efekty mohli vypadat mnohem lépe. Na to jak vypadali teda nevím co na tom filmu stálo přes 170 milionů dolarů.
wop
wop
1 716 bodů
6
No grafici se vytáhli. Ve filmu není snad jediný záběr nezpracovaný počítačem a většina efektů vypadá moc hezky. Škoda že zřejmě na graficích nechali i scénář, o kterém říct že je slabý je kompliment.
psico
psico
1 671 bodů
6
Graficky je film udělaný vcelku slibně ale dějověje celkem slabý. Tuším že je film natočetý podle PC hry ale tu jsem nikdy nehrál takže fanoušek tohodle filmu rozhodně nejsem a nic jsem od něj neočekával takže je z toho jen další průměrný akčňák 6/10.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
8.5
Akční super film.
wtemplar
wtemplar
462 bodů
6
Žánrově velmi podobné sérii Transformers. Také jde o zfilmování starých hraček, ale zde se mi osobně více líbil příběh. Vykreslení jednotlivých postav je dobré, ale jinak na tom filmu nic nefunguje.
  • příběh, postavy
  • Praha v roli Paříže
  • laciné efekty (všechno CGI je jak od studentů nedělní školy)
  • herecké výkony (i kvalitní herci jako J.G-Levitt nehrají vůbec nic)
Stanulda007
Stanulda007
244 bodů
7
V rámci žánru jsem se královsky bavil.