Sním či bdím?

74%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
30 383 bodů
6
Chápu, že pro úzkou skupinu filosofů a rádoby filosofů to bude geniální dílo, za mě je to zajímavý film s poloanimací, která je snově houpavá a trošku mě z ní bolela hlava. Spousta filosofických rozhovorů, hledání smyslu života, hledání pravdy.. spousta pravd i polopravd, ze které si každý divák může vzít tu svou. Zajímavé..
xxmartinxx
xxmartinxx
22 316 bodů
6
Extrémně filosofické dílo, které plavalo tak daleko od břehu, že si neuvědomilo, že se bude muset vrátit zpátky na pevnou zem.
výfuk
výfuk
2 975 bodů
6
Jsem v šoku. Tento film takové psycho, že ani Hitchcock nemůže konkurovat. Tento film je skutečně pravzláštní a skoro až nepochopitelný... svým způsobem je až nudný. Snímek nám asi naznačuje různé pohledy lidí na svět a také zajímavosti... což by pro mne mělo být více než záživné. Ale nebylo. Animované zpracování filmu, je svým způsobem napůl ohromující, napůl až k mořské nemoci. Styl byl houpavý a zbrklí jako kocábka. Člověk ví jak by vypadal svět po LSD. Celkově film nemá pointu k zahození, ale zpracování bylo bohužel nudné a skoro nezáživné.
MajklCZsk
MajklCZsk
2 369 bodů
10
Filozofický opus zaměřený na intelektuály, přemýšlející o podstatě své skomírající existence. Otázka reality a snu. Hledání odpovědí ve složitých otázkách, vše podtrženo ve výborné experimentální animaci.