Samec

53%
Samec
Samec
Nikki si je velmi dobře vědom svých kvalit a dovede jich náležitě využít. S lehkostí sobě vlastní dokáže okouzlit kteroukoli ženu na kterou se podívá. Nejčastěji ale používá svého šarmu u dobře situovaných a zajištěných žen, které mu dokáží poskytnout dostatečný komfort, luxusní dárky a moře sexu. Ženy se s ním cítí mladšími, přitažlivějšími a atraktivnějšími… Nikkiho nejnovější kořistí je sebevědomá právnička v nejlepším věku Samantha, která mu poskytuje víc, než ty předchozí. Zahrnuje ho drahými dárky a když musí pracovně odjet z města dá mu k dispozici své apartmá s výhledem na celé Los Angeles…. Nikki se ale nudí a v baru se seznámí s nádhernou servírkou svého věku Heather a pozve ji do Samanthina bytu, který samozřejmě vydává za svůj. Vše jde podle plánu až do chvíle, kdy je přistihne Samantha.



Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
4.5
Tady by si hlavní hrdina seriálu Jmenuju se Earl mohl zamnout ruce - karma (aneb vše, co jsi v životě udělal dobrého, se ti v dobrém vrátí, a především naopak - zlému se vrátí vše zlé) zde dojde vrchovatého naplnění. Ashtonu Kutcherovi se samolibý parchant Nikki s morálkou vydržovaného gigola, který se nerad váže a když příležitost dovolí, podvede živitelku Samanthu (Anne Heche) a švihne si bokem, mimořádně vydařil (proč asi?). Jenomže náhodný objekt jeho vášně ho porazí jeho vlastními zbraněmi: nechce se vázat, jde po bohatých a zajímavých chlapech a v pravou chvíli mu vmete, že je vlastně kurva (cituji) a není nic pro ni. A především ji nejdřív nezajímá a nakonec nebolí, že se chlapeček zamiloval ... "Zlato, nemáš pět dolarů pro poslíčka?" Mimochodem, myšožravá žába je roztomilý domácí mazlíček.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Kutcherovi, jako týpkovi, jehož jediným smyslem života je žít ze dne na den, (vy)užívat si žen a nočních akcí , jsem i docela záviděl :) Prostě se mi to líbilo a za ten netradiční konec patří tvůrcům dík. 7/10
mattesak
1 205 bodů
0
Hovadina, blbost a nudná slátanina. Pěnil jsem vzteky, jak je to debilní. Jak tenhle člověk mohl mít něco společného s excelentním The Butterfly Effect nechápu.

Dodatečné informace

Původní název:
L.A. Gigolo (více)
  • USA Samec
  • USA L.A. Gigolo
  • USA Spread
  • USA Toy Boy
Premiéra v ČR:
10. 12. 2009
Distributor:
Bioscop
Země původu:
USA
Tržby:
12,04 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění