Já, legenda

78%

Komentáře a recenze 51

Dle počtu bodů
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
9.5
Will Smith jako jeden z mála, co přežil. Ten který chodí sám, pouze se svým psím přítelem, po vyprázdněném New Yorku a doma pak přemýšlí, co vlastně udělat... no prostě nádherný film, se skvělou pointou a dokonalými efekty.
kubas369
4 086 bodů
6
Svojí úvodní půlhodinou měl tento snímek naději na to stát se opravdickou kultovkou/legendou bohužel tato šance je následně rozcupována a nakonec pohřbena stupidním béčkovým koncem.
kery-
kery-
3 671 bodů
8
Miluju "One man show"..Jedna dolů za nepoužitý konec http://www.youtube.com/watch?v=b-rJsnXsgMo
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
10
Je nutno dodat, že hlavním kladem tohoto projektu je Will Smith. Bez tohoto chlápka by asi nebyl film tak úspěšný. Ale přesto si myslím, že je to skvěle natočené. Je to film, který si ještě aspoň několikrát pustím. Děj je dobře promyšlený a celkově mi to dává smysl. Pro mně top film. Dávám pět hvězd, tento film si to zaslouží!
výfuk
výfuk
2 975 bodů
9.5
Zřejmě velmi nákladný film, který asi za každý dolar stál. Úžasně pojatá apokaliptická budoucnost se mi v podání Smitha opravdu líbila a ze smrti Samathy jsem byl opravdu smuten. Neví proč, ale přítomnost Smithovích zachránců podle mě narušila stabilitu samotářského filmu. Nicméně... sníměk dobrý a určitě zážitek na celý život.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
8
Zkrátka legendární!Dávám tomuto scifi filmu s Willem Smithem 80 procent.
Edward
Edward
2 481 bodů
8
8/10
waeslly
1 768 bodů
10
Hodnotím verzi s alternativním koncem.
psico
psico
1 671 bodů
8
Postapokaliptický film ve kterém člověk trpící samotou pomalu ztrací rozum ale neztrácí naději, že na světě zůstal sám.
pokladnik
pokladnik
1 602 bodů
9
Další skvělá sci-fi s Willem Smithem. Působí to opravdu zvláštně když chodí sám pouze se svým vlčákem po liduprázdném New Yorku. Zase se ukázalo, že není jenom zmar a nicota, ale že v každé tmě vždycky na konci uvidíme světýlko. A to je právě naděje která nám pomáhá přežít cokoliv...