Krvavá hostina

55%
Krvavá hostina
Krvavá hostina

Pekelně zábavná variace na osvědčenou zápletku „monstrum ohrožuje nesourodou skupinu lidí daleko od civilizace“. Krvavá hostina si pohrává s konvencemi tohoto žánru a s tím, co od něj zkušený divák očekává. Ale jen proto, aby ho pak zavedla jinam. Stejně tu už všechno bylo, takže jde jen o to, jak to k sobě poskládat a hlavně se u toho dobře pobavit. Potoky krve, těsná trička hrdinek, plky místních ochmelků, zrovna nefungující telefon, záhadný cizinec a monstrum neznámého původu. Všechno je tak, jak má být, a přece jinak. Odkud se vzali? Kam jdou? Podobné nesmysly se v tomto filmu určitě nedozvíte. Ovšem plátno se rychle zbarví doruda, jak se příšery prokusují svým krmivem. Dočká se vůbec někdo rána?

Producenty filmu jsou Ben Affleck, Matt Damon a hororový klasik Wes Craven. Ve filmu si zahráli mimo jiné sexbomba Krista Allen, drsný rocker Henry Rollins a Balthazar Getty známý z Lynchovy Lost Highway.




hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Rozhodně tohle nelze brát jako čistokrevný horror. Spíš hodně nechutná (co se krve, zvratků a slizu týče) horrorová komedie, při které mi několikrát na mysl vstanulo Rodriguezovo Od soumraku do úsvitu. To úvodní představení je hodně povedené a ikdyž pak film několikrát zapadne do slabších míst, tak se vždycky objeví nějaká hláška či zajímavá smrt a o "zábavu" je postaráno. 7/10.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
Tak po zhlédnutí tohohle jsem usoudil že jde o podprůměr. ''Děj'' je jednoduchý. Jediným kladem jsou dokonale vytvořená monstra. Dobré "B"
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
4
Nuda, kterou jeden fajn sex a přítomnost Jasona Mewese fakt nemůže v mých očích dostatečně vytáhnout. Pár napádů tu bylo, ale postrádá to nabušenou režii, kterou se může ohánět třeba Od soumraku do úsvitu. Ten neskutečně tupý a chaotický střih mi celou dobu akorát lezl na nervy...

Dodatečné informace

Původní název:
Banquete no Inferno (více)
  • USA Krvavá hostina
  • USA Banquete no Inferno
  • USA Edesma
  • USA Feast
  • USA Festín diabólico
  • USA Monstruos
Premiéra v ČR:
15. 3. 2007
Země původu:
USA
Rozpočet:
3,2 mil. USD
Tržby:
0,66 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Krvavá hostina


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch