Krvavá hostina

55%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Rozhodně tohle nelze brát jako čistokrevný horror. Spíš hodně nechutná (co se krve, zvratků a slizu týče) horrorová komedie, při které mi několikrát na mysl vstanulo Rodriguezovo Od soumraku do úsvitu. To úvodní představení je hodně povedené a ikdyž pak film několikrát zapadne do slabších míst, tak se vždycky objeví nějaká hláška či zajímavá smrt a o "zábavu" je postaráno. 7/10.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
Tak po zhlédnutí tohohle jsem usoudil že jde o podprůměr. ''Děj'' je jednoduchý. Jediným kladem jsou dokonale vytvořená monstra. Dobré "B"
Tom Hardy
Tom Hardy
8 349 bodů
4
Nuda, kterou jeden fajn sex a přítomnost Jasona Mewese fakt nemůže v mých očích dostatečně vytáhnout. Pár napádů tu bylo, ale postrádá to nabušenou režii, kterou se může ohánět třeba Od soumraku do úsvitu. Ten neskutečně tupý a chaotický střih mi celou dobu akorát lezl na nervy...
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
0
Mě to tedy ani nepobavilo...a jako horor to taky nefunguje SRY.!
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Spíše komedie, než-li horor, protože to jako komedie více fungovalo, bylo zde pár vtipných momentů, teď záleží na tom, jestli to tvůrci i tak zamýšleli. Co se týče hororové stránky tak je to bez atmosféry, bez napětí, monstra jsou směšná, ale je zde pár krutých záběrů, hodně krve atd....Herci nejsou tak otravní, někteří v některých situacích byli vtipní, takže těmi 2 hvězdami hodnotím tu komediální linii, kdybych hodnotil film jako horor, tak bych dal bez váhání odpad.
Ombak_Penari
2 764 bodů
7.5
Je to neuvěřitelný hnus (ovšem braný s totální nadsázkou), ale naprosto prvoplánový a to až tak přímočaře, že kdo a kdy a jak moc hnusně umře se dozvíte už v úvodních titulcích. Pak už nezbývá než se prosledovat přes tu hromadu explicitního násilí, krve, střev, sexuálních úchylností a řevu až ke konci. Nechci to už nikdy vidět, ale naprosto oceňuji tu dokonalou přímočarost, kdy vás tvůrci hned na začátku s úsměvem od ucha k uchu téměř doslovně připraví na fakt, že "Teď se prostě budeš dívat na nekonečný karneval nechutnosti, při kterým tihle všichni ohavně chcípnou a bude se ti zvedat kýbl a nic víc tam nebude! Veselou zábavu." A přesně to se stane a nenudí to ani vteřinu, když přistoupíte na tuhle hru.Učebnicový splatter.