Valentin Dobrotivý

75%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 761 bodů
7
Hezká komedie. Humorná zápletka.. klasika té doby. V tomto filmu mi je Oldřich Nový strašně sympatický, protože se vymanil z role milovníka s květnatou mluvou a ukázal talent i v jiné poloze. Scénář je pěkný, obsazení výborné. Tento film mám rád. 70%
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
8.5
Tento film dodnes pobaví a svou roli zapomnění na temnou realitu splnil i v době svého vzniku. A mimochodem - to ještě byla doba, kdy se v kancelářích dělaly různé srandičky! :-)
kawa
3 388 bodů
8.5
Konverzační komedie s Oldřichem Novým jako věčným spořílkem, který náhodně vyhraje milión. Novému sekundují Fiala a Pešek, Marvan a další. Příjemná zábava u které není třeba přemýšlet.
Rabadi
Rabadi
2 259 bodů
10
Miluji prvorepublikové filmy a tento je jeden z nejlepších. Jednoduchá zápletka, humorná a hezká klasika. Valentin pravidelně sází v loterii a jednoho dne si z něho kamarádi ve firmě vystřelí a nakukají mu, že vyhrál. Valentin ihned jde, vybere veškeré úspory a začne rezervovat a nakupovat ve velkém: auto, dům, najde dokonce i personál. Když vyjde najevo, že propadl vtipu, upadne do deprese, ze které ho vytáhne jeho snoubenka. Všechno společně urovnají a nakonec jsou potrestáni i kolegové, kteří mu způsobili všechno trápení.